Австрийските пътници от полета Истанбул-Виена в 17.40 часа на международното

...
Австрийските пътници от полета Истанбул-Виена в 17.40 часа на международното
Коментари Харесай

Полицейски кучета в игра на нерви между Виена и Анкара

Австрийските пасажери от полета Истанбул-Виена в 17.40 часа на интернационалното летище "Ататюрк " в Истанбул са били подложени на инспекция с полицейско куче преди да се качат в самолета, съобщи организация Доган, представена от Българска телеграфна агенция.

Тази мярка е била подхваната, съгласно организация Доган, като реакция от потреблението в четвъртък от австрийските летищни управляващи на особено подготвено куче за инспекция на пасажерите от полет на "Търкиш еърлайнс " на интернационалното летище във Виена.

Турското външно министерство дефинира нощес процедурата като "неуместна " и прикани австрийското държавно управление да "предупреди " летищните управляващи.

Генералният консул на Турция в Австрия е отишъл нощес на летището "за ревизия ", съгласно известие на турското външно министерство.

Австрийското министерство на финансите, отговарящо за митниците, уточни, че става дума за рутинна инспекция в границите на акция, която не е била ориентирана особено към "Търкиш еърлайнс ".

Говорител на министерството увери, че тези инспекции са осъществявани "дискретно ", без значение от националността на пасажерите, и че до момента те "никога не са дали мотив за тъжби ".
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР