Австрийката Барбара Хаас спечели 28-ия тенис турнир за жени на

...
Австрийката Барбара Хаас спечели 28-ия тенис турнир за жени на
Коментари Харесай

Барбара Хаас спечели турнира „Allianz Cup 2018“

Австрийката Барбара Хаас завоюва 28-ия тенис шампионат за дами на Алианц България „ Allianz Cup 2018 “. Тенисистката сподели неоспоримо превъзходство над германката Катарина Хобгарски с резултат 4:1 в първия сет и 4:0 във втория , след което без проблеми затвори срещата. „ Allianz Cup 2018 “ е с награден фонд от 25 000 USD и по традиция мачовете от шампионата се организират на кортовете на Търговска колегия „ Левски-София .

Освен купата на Алианц, двадесет и две годишната австрийка бе наградена с 50 точки за международната класация, където е на 237-о място. За Барбара Хаас това е 12-ата купа в шампионатите на ITF.

Международният тенис шампионат за дами „ Allianz Cup “ се провежда от 18 септември 1991 година и с времето се трансформира в емблематично събитие за българския състезателен календар.

„ Вече 28 години Алианц България демонстрира уговорката си към развиването на тениса в България. Вярваме, че спортът построява целенасоченост, отдаденост и отговорност, които са в основата на нашата работа. Благодаря на всички, които се включиха в шампионата, както и на феновете, които споделиха страстите от мачовете дружно с нас “ – сподели Глория Димитрова, Главен шеф Маркет мениджмънт на Алианц България.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР