Австрия ще обяви трета заради след Коледа, която ще продължи

...
Австрия ще обяви трета заради след Коледа, която ще продължи
Коментари Харесай

Австрия удължава карантината до 18 януари

Австрия ще разгласи трета поради след Коледа, която ще продължи до 18 януари, съобщи Ройтерс като се базира на няколко австрийски медии.
Карантината ще продължи по-дълго за тези, които не се тестват за ковид, до момента в който хората, чиито резултат е негативен, ще могат да излязат от нея.
 Пуснаха цените на имунизациите в обществените мрежи, след това изтриха поста Пуснаха цените на имунизациите в обществените мрежи, след това изтриха поста
Цените на имунизациите против COVID-19 станаха обществено притежание. Това стана откакто белгийският държавен секретар Ева де Блекер публику...
Междувременно канцлерът заяви, че имунизирането на популацията в страната ще стартира на 27 декември.
" Колкото по-скоро стартираме да имунизираме в Европейския съюз, толкоз по-добре. Защото всеки ден битка против пандемията значи в Европа хиляди мъртви и безчет хора, които се опасяват за работните си места ". Това написа Курц в Туитър като първа реакция на казаното по-рано от ръководителя на Европейската комисия. По думите й, имунизирането против Covid-19 в Европейския съюз ще стартира в интервала 27- 29 декември.
Въпреки оповестения старт на 27 декември, по-голямата част от австрийските провинции чакат началото на имунизацията в средата на януари.
Вероятно първите 10 хиляди дози ваксина ще бъдат доставени във Виена и Долна Австрия, след което по избрана скица доставките ще бъдат разпределени и в останалите провинции, предава БНР.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР