Австрия сега е ротационен председател на Европейския съюз, напомня АФП.

...
Австрия сега е ротационен председател на Европейския съюз, напомня АФП.
Коментари Харесай

Скандал След Сватбата! Булката Се Разтопи Пред Путин, В Австрия Побесняха! Ето Видео!

Австрия в този момент е ротационен ръководител на Европейския съюз, припомня Агенция Франс Прес.

" Как е допустимо министър на външните работи да се държи толкоз непрофесионално и да се вижда на фотография по какъв начин коленичи пред Путин? " - пита публицистът Роберт Мизик.

" Снимка, илюстрираща добре по какъв начин съветският автократ кара да танцуват марионетките му ", реагира консуматор на интернет.

Изненадващото известие, че Путин ще участва на сватбата на госпожа Кнайсъл в южна Австрия, още предходната седмица провокира неразбиране измежду медиите и австрийската съпротива, която обърна внимание на евентуалните вреди от това наличие върху неутралитета на Австрия в разгара на председателството й на Европейски Съюз.

Снимките с реверанса в допълнение ускориха рецензиите и това накара вицеканцлера Хайнц-Кристиан Щрахе, който е водач на АНП, да се притече на помощ на министърката. " Дипломация на танца и сватбата, изпълнена с вежливост, искреност и положителни маниери: надали някой може да показа Австрия по-добре ", написа той във Facebook. Щрахе подсети, че 53-годишната госпожа Кнайсъл е посещавала влиятелната виенска школа за танци " Елмайер " " и знае по какъв начин да го направи ".

Директорът на тази школа Томас Шефер-Елмайер удостовери пред публицисти, че " на всеки бал дамите вършат поклон пред колегата си, което е знак на бездънен комплимент ". В отговор на журналистически въпрос по този мотив той въпреки всичко призна, че не би могъл да си показа немската канцлерка Ангела Меркел да направи сходен жест пред Путин.

Агенция Франс Прес припомня, че съветският президент прекара близо два часа на сватбата на министърката в събота в Гамлиц, винарско село в покрайнините на Грац, в югоизточна Австрия. Путин бе изпратен на летището от канцлера реакционер Себастиан Курц. През декември той влезе в ръководеща коалиция с АНП, партия, обвързвана от 2016 година със съглашение за партньорство с партията на Владимир Путин " Единна Русия ". Путин постоянно е упрекван, че се пробва да разедини 28-те страни от Европейски Съюз, като развива връзки с популистките партии в редица европейски страни, прибавя Агенция Франс Прес.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР