Австрия продължава да смекчава ограничителните мерки с цел овладяване на

...
Австрия продължава да смекчава ограничителните мерки с цел овладяване на
Коментари Харесай

Австрия продължава да смекчава мерките заради COVID-19

Австрия продължава да смекчава ограничаващите ограничения за преодоляване на разпространяването на ковид.

От през днешния ден хората ще би трябвало да носят FFP2 маска единствено в магазините и музеите. Отпада правилото за най-много четирима гости, които показват доказателство, че са имунизирани против Коронавирус или са изкарали причиняваното от новия ковид заболяване.

Разхлабват се рестриктивните мерки за наличието на публични събития. Зрителите на футболни мачове и други прояви обаче все по този начин ще би трябвало да бъдат с маска.

От 19 февруари в Австрия освен имунизираните и преболедувалите, само че и тези, които показват негативен тест за ковид, ще могат да вървят на ресторант.

Правителството изясни смекчаването на ограниченията с обстоятелството, че обстановката в лечебните заведения е под надзор.

На 1 февруари Австрия стана първата страна в Европейския съюз, въвела наложителна имунизация против Коронавирус. Напълно имунизирани са 69 % от популацията – дял, който е по-нисък спрямо други европейски страни.

От началото на пандемията в Австрия, с население от 8,9 милиона души, са доказани повече от 2,2 милиона случая на ковид. Над 14 хиляди от инфектираните са умряли.
Източник: bg-voice.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР