Австрия планира нова промяна на тактиката си за предстоящия сблъсък

...
Австрия планира нова промяна на тактиката си за предстоящия сблъсък
Коментари Харесай

Австрия готви изненади за Италия

Австрия възнамерява нова смяна на тактиката си за идния конфликт с Италия от 1/8-финала на UEFA EURO 2020. Селекционерът Франко Фода, чийто татко е италианец, към този момент сподели, че избира разнообразни схеми на игра според от съперника. Той заложи на групировка с трима в отбрана при триумфа с 3:1 над Северна Македония и при загубата с 0:2 от Нидерландия. След това той промени схемата на 4-2-3-1 за дуела с Украйна (1:0).

Сега се чака Австрия да излезе със напълно нова групировка против Италия, настояват “Sky Italia” и “Gazzetta dello Sport”. Очаква се Фода да избере 4-1-4-1 с Флориан Грилич, който да бъде в ролята на буфер сред отбраната и халфовата линия.

Ще има и специфична задача за Михаел Забитцер, който ще би трябвало персонално да се грижи за опеката на Жоржиньо и да му пречи да разпределя играта на Италия.

Давид Алаба ще мине още веднъж в ролята на ляв бек, до момента в който Марко Арнаутович се чака още веднъж да води офанзивата вместо неубедителния Саша Каладжич. Мартин Хинтерегер бе с лека контузия, само че също се чака да е подготвен за дуела с “Адзурите” в събота на “Уембли”.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР