Австрия и Италия играят при резултат 2:0 в любопитна приятелска

...
Австрия и Италия играят при резултат 2:0 в любопитна приятелска
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Австрия 2:0 Италия, Алаба с феноменален гол

Австрия и Италия играят при резултат 2:0 в любопитна другарска среща. Ксавер Шлагер откри още в шестата, а капитанът Дейвид Алаба удвои в 35-ата минута след феноменално осъществяване. Двубоят на стадион „ Ернст Хапел “ в австрийската столица Виена започва в 21:45 часа и ще може да наблюдавате всичко най-интересно от него на уеб страницата.

И двата отбора не съумяха да се класират за Световното състезание, което започва преди няколко часа с. За италианците това е втори следващ Мондиал, на който няма да вземат участие след този в Русия през 2018-а година.

Срещата започва на високи обороти и незабавно след осъществяването на центъра домакините пратиха дълга топка към наказателното поле на Италия, където Джуниър Адаму беше получател на подаването, само че вратарят Джанлуиджи Донарума излезе и улови.

Още преди да е изтекла първата минута гостите също имаха страховит късмет да открият резултата. Марко Верати даде превъзходен извеждащ пас отляво за Федерико Димарко, който влезе в наказателното поле и опита да откри собствен съотборник на първа греда, само че там в последния миг се намеси капитанът Дейвид Алаба, който почисти в ъглов удар.

Динамичното начало на мача беше ознаменувано с попадение още в шестата минута, когато Австрия поведе. Верати сбърка на центъра и разреши топката да му бъде отнета от Ксавер Шлагер. Впоследствие тя се озова в Марко Арнаутович, който напредна към наказателното поле и по-късно комбинира точно с Шлагер отдясно в пеналтерията, който шутира и не остави шансове на Донарума – 1:0.

— ÖFB - oefb.at (@oefb1904)
Три минути по-късно Николас Зайвалд стреля наказателното поле, само че Леонардо Бонучи го блокира. Секунди по-късно Алаба откри чудесно в пеналтерията Кристоф Баумгартнер, който насочи нов удар, който бе прецизен, само че право в Донарума.

В 15-ата минута Арнаутович проби добре и сервира топката на Адаму, който стреля от добра позиция към вратата, само че настрана.

Домакините бяха цялостни господари на терена в първия половин час и тъкмо тогава имаха късмет за второ попадение. Марсел Забицер центрира отляво в наказателното поле, където Адаму овладя и обръщайки се стреля към вратата, само че топката се отби от дясната греда на Донарума.

LIVE | АВСТРИЯ – ИТАЛИЯ  2:0

1:0  Ксавер Шлагер 6'

2:0 Дейвид Алаба (к) 35'

Международна другарска среща

Стартови сформира на двата тима:

Unsere Aufstellung gegen Italien!
Let's GO!
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР