Австрия е съобщила на САЩ, че има готовност да бъде

...
Австрия е съобщила на САЩ, че има готовност да бъде
Коментари Харесай

Австрия предлага да е домакин на среща между Тръмп и Путин

Австрия е съобщила на Съединени американски щати, че има подготвеност да бъде хазаин на среща сред президентите на Съединени американски щати и на Русия Доналд Тръмп и Владимир Путин. Това удостовери Белия дом, съобщи БГНЕС.
Припомняме, че при започване на седмицата Путин беше на посещаване в Австрия и от там приказва по тематиката " наказания ", настоявайки, че те са нездравословни освен за Русия, само че и за налагащите ги против Русия.
Амбицията за такава среща към този момент не е блестящо изразена нито от Вашингтон, нито от Москва. Самият Путин скоро разяснява, че към този момент не възнамерява среща с Тръмп, само че не отхвърля напълно опцията да се види с американския държавен глава. А новият американски държавен секретар Майк Помпео неотдавна приказва с сътрудника си Сергей Лавров по телефона и тематиката за срещата сред двамата президенти беше повдигната в подтекста на търсене на опция за урегулиране на разговора и нормализиране на връзките сред Съединени американски щати и Русия.
Досега Тръмп и Путин се срещнаха в границите на огромната среща на Г-7 в Хамбург през предходната година. Тогава двамата се срещнаха и зад кулисите.

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР