Австралийското лято намери своето начало преди по-малко от един месец,

...
Австралийското лято намери своето начало преди по-малко от един месец,
Коментари Харесай

Невиждано: Буста изпълни феноменален уинър и вдигна публиката на крака

Австралийското лято откри своето начало преди по-малко от един месец, само че към този момент станахме очевидци на отигрванаия, които сигурно ще попаднат измежду най-хубавите точки на годината. Феноменалните удари неведнъж настъпват в най-неочаквания вероятен миг на срещите, а от време на време те са даже нереални за осъзнаване от самите тенисисти, изпълнили ги.

Подобна бе обстановката в Мелбърн Парк през днешния ден, когато Пабло-Кареньо Буста остави своя конкурент безгласен. Талон Грийкспор нямаше никкава опция да противодейства на съперниковия удар, тъй като Буста го извърши от полето на самия нидерландец, а това провокира вълна от страсти по трибуните. Точката сигурно заслужава да бъде забелязана, а вие можете да я намерите в следното видео:
Вижте тази обява в Instagram.

В последна сметка, след пет сета и четири часов дуел, Буста напусна корта в ролята на първенец. Така испанецът постави завършек на победната серия, в която съперникът му се намираше и го лиши от по този начин мечтаната 30-а поредна победа на равнище Тур.

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР