Австралийският универсален състезател Глен Максуел казва, че индийската Висша лига

...
Австралийският универсален състезател Глен Максуел казва, че индийската Висша лига
Коментари Харесай

Австралийският състезател по крикет Максуел ще играе IPL, докато „не може да ходи повече“

Австралийският повсеместен играч Глен Максуел споделя, че индийската Висша лига (IPL) е била толкоз добра за него, че ще играе в доходоносния T20 съревнование по крикет, до момента в който „ не може да върви повече “.

IPL беше съвършената платформа за демонстриране на избухливата вата на Максуел и 35-годишният състезател е един от четиримата задгранични новобранци, които Royal Challengers Bangalore (RCB) са запазили за идващия сезон.

След като направи своя дебют в конкуренцията с Delhi Daredevils през 2012 година, Максуел завоюва най-високата цена на търга за играчи през идната година, като индианците от Мумбай заплатиха 1 милион $ за услугите му.

След тригодишен престой в Пенджаб Кингс, той се завърна в Делхи за още един сезон, преди да премине в Бангалор, където разрушителната му борба го трансформира в любим на почитателите.

„ IPL евентуално ще бъде последният шампионат, в който вземам участие, защото ще играя IPL, до момента в който не мога повече да вървя “, сподели Максуел пред кореспонденти в ср...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР