Австралийският тенисист Ник Кирьос се оттегли от втори пореден турнир.

...
Австралийският тенисист Ник Кирьос се оттегли от втори пореден турнир.
Коментари Харесай

Ник Кирьос се оттегли от втори пореден турнир

Австралийският тенисист Ник Кирьос се отдръпна от втори следващ шампионат. 27-годишният Кирьос към този момент разгласи след отпадането му на четвъртфиналите на Откритото състезание на Съединени американски щати, че единствените надпревари, които имат значение за него, са тези от Големия шлем.

В устрема си да се приготви по най-хубавия метод за идното Открито състезание на Австралия през този месец, тенисистът отхвърли присъединяване в отборната конкуренция „ Юнайтед Къп “ поради травма, а към този момент е ясно, че няма да играе и на втория шампионат в Аделаида от 9 до 14 януари.

„ Много сме разчувствани и работим всеки ден, с цел да се подготвим за Откритото състезание на Австралия “, разяснява сътрудникът на Кирьос – Даниел Хорсфал пред The Age.

„ Много хора бяха разочаровани от отдръпването на Ник от „ Юнайтед Къп “, само че се надявам, че в този момент осъзнават, че контузията му е същинска. Иска ми се повече хора да си задават въпроси преди да имат вяра на всичко “, добави Хорсфал.

Директорът на шампионата в Аделаида Алистър МакДоналд също приказва за решението на Ник Кирьос. „ Със сигурност съжаляваме за обстановката, както и почитателите, които го поддържат, само че травмите се случват, а здравето постоянно е приоритет “, съобщи МакДоналд и пожела бързо възобновяване на австралиеца.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР