Австралийският национал Даниел Арзани потвърди, че се нуждае от сериозна

...
Австралийският национал Даниел Арзани потвърди, че се нуждае от сериозна
Коментари Харесай

Талант на Ман Сити аут за девет месеца

Австралийският национал Даниел Арзани удостовери, че се нуждае от сериозна реорганизация на коляното, откакто е открито скъсване на предна кръстна връзка. Травмата ще извади Арзани от състава на страната от шампионата за Купата на Азия през януари, където кенгурата ще би трябвало да пазят тилата си, както и пропуща останалата част от сезона в Европа.

Арзани играе като крило за Селтик (Шотландия), където е изпратен чартърен от Манчестър Сити. Самият футболист се е срещнал с резултатите от прегледа и счита, че ще бъде отвън терена към 9 месеца. Той е посети топ-клиниката в Барселона и през днешния ден, на излизане, съобщи за публицисти по телефона:

"Това е доста сложен миг за мен, откакто научих тази неприятна вест през днешния ден. Наистина ще нуждая се от интервенцията на коляното поради кръстната връзка ". 19-годишният футболист се контузи при дебюта си за Селтик предходната седмица против ФК Дънди в шотландското състезание. При единоборство коляното му се изкриви и поддаде 20 минути след появяването си на терена.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР