Австралийският министър на отбраната Питър Дътън спомена, че кораб на

...
Австралийският министър на отбраната Питър Дътън спомена, че кораб на
Коментари Харесай

Австралия обвини Китай в агресивни действия

Австралийският министър на защитата Питър Дътън загатна, че транспортен съд на китайско разузнаване е бил проследен край крайбрежията на Западна Австралия. Той назова това " акт на експанзия " от страна Пекин, оповестява Агенция Ройтерс.

Австралия наблюдава шпионския транспортен съд през миналата седмица, защото той е плавал преди военноморската информационна станция Harold E Holt в Ексмут, която се употребява от австралийски, американски и съюзнически подводници.

" Мисля, че това е акт на експанзия. Мисля, че изключително, тъй като е стигнал толкоз надалеч на юг " , загатна Дътън на осведомителна спогодба.

" Той е бил в непосредствена непосредственост до военни и разследващи уреди на западния бряг на Австралия.

Австралия отива на общонационални избори на 21 май и изказванията за националния риск за сигурността, подбуден от Китай, са сериозна тематика на маркетинговата акция. научете в допълнение

Дътън сложи под въпрос " странното време " на наличието на кораба поради предизборната маркетингова акция.

Корабите на китайските военноморски сили бяха проследени от северните и японските крайбрежия на Австралия няколко пъти в последно време.

Дътън загатна, че Австралия се е погрижила да накара необятната общност да осъзнае наличието на кораби на китайските военноморски сили.

Посолството на Китай в Австралия не направи коментар.

През февруари, където австралийски морски патрулен аероплан засече лазер, ориентиран към него от транспортен съд на Военноморски сили на Народната освободителна войска.
 Австралия желае цялостно следствие на случая с лазер от китайски транспортен съд
Австралия желае цялостно следствие на случая с лазер от китайски транспортен съд

Канбера е възмутена от " рисковото и неразумно деяние " на Пекин
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР