Австралийският играч по крикет Usman Khawaja обеща да се бори“

...
Австралийският играч по крикет Usman Khawaja обеща да се бори“
Коментари Харесай

Австралийският състезател по крикет Khawaja ще се „бори“ за носене на обувки за палестинска солидарност

Австралийският състезател по крикет Usman Khawaja даде обещание да се „ бори “ против решение на управителния орган на спорта, което съгласно него го е спряло да демонстрира известия в поддръжка на „ тези които нямат глас ”.

В прочувствено видео, оповестено в неговите обществени медии, Khawaja разясни, че посланието му „ не е политическо “ и че „ по-големият проблем “ е, че хората му се обаждат, с цел да го упрекнат за позицията му.

Началният нападател беше забелязан да носи обувки за крикет с надписи „ Всички животи са равни “ и „ Свободата е човешко право “ в цветовете на палестинското знаме по време на тренировката на Австралия преди тяхната тестова серия против Пакистан.

Правилата на Международния съвет по крикет (ICC) не разрешават на играчите да демонстрират „ несъответстващи “ надписи или лога върху облекла или екипировка, носени по време на интернационалните мачове.

Това значи, че нападателят няма да може да носи обувките по време на първия тестов мач на Австралия против Пакистан, започващ в четвърт...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР