Австралийският ексцентричен тенисист Ник Кириос разкри в много дълъг свой

...
Австралийският ексцентричен тенисист Ник Кириос разкри в много дълъг свой
Коментари Харесай

Кириос се изповяда: Злоупотребявах с алкохол и дрога, мислех за самоубийство

Австралийският екстравагантен тенисист Ник Кириос разкри в доста дълъг собствен пост в Инстаграм, че е имал проблеми с дрога и даже е обмислял да се самоубие.

" Преди 3 години, когато светът мислеше, че се любувам на живота, минавах през най-трудния интервал в живота ми. Ако погледнете деликатно фотографията, на дясната ми ръка ще видите белези от раните, които си нанесох. Нямах никакво предпочитание да ставам от леглото. Бях самичък, депресиран, черноглед. Злоупотребявах с алкохол и дрога и се отдалечих от всички, които ми мислеха положителното - фамилията и приятелите ", написа тенисистът, който сега е номер 137 в международната класация на АТP.
 Ник Кириос: Не желая да съм като Федерер, аз съм неповторим
Ник Кириос: Не желая да съм като Федерер, аз съм неповторим

" Поглеждам се в огледалото всяка заран и знам, че се усещам удобно в личната си кожа "

" Чувствах, че не мога да приказвам и да се доверя на никого и това стана, тъй като не желаех да приказвам, да се откривам пред скъпите ми хора. Опитвах се да върша всичко самичък ", написа още Кириос.

" Знам, че ежедневният живот може да бъде изтощителен, сложен, неосъществим дори. Знам, че в случай че кажете това, което чувствате, може да се почувствате слаби, да се изплашите. Но това, което желая да ви кажа, е, че не сте сами. Случва се. Аз минах през това. И съм тук. Пишете ми или ми се обадете, в случай че имате такива проблеми, в случай че смятате, че никой не желае да ви изслуша и разбере "

" Горд съм да ви кажа, че се трансформирах и през днешния ден гледах друго на всичко. Не желая да се предавам и желая и вие да достигнете до оптималния ви капацитет. Усмихнете се! Този живот е прелестен! ", приключи оптимистично Ник Кириос.

Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР