Австралийският боксьор Дуайт Ричи е починал вчера, след като е

...
Австралийският боксьор Дуайт Ричи е починал вчера, след като е
Коментари Харесай

Боксьор почина при спаринг

Австралийският боксьор Дуайт Ричи е умрял през вчерашния ден, откакто е получил удар в тялото по време на спаринг мач с различен локален боксьор - Майкъл Зерафа. 27-годишният Ричи е получил удар в тялото, върнал се е до ъгъла си, след което е паднал на земята и лекарите не са съумели да го върнат в схващане. Ричи е някогашен първенец на Австралия в междинна категория и има 19 победи и две загуби на професионалния кръг.

" Като другар и промоутър на Дуайт за мен е отвратително да приема тази трагична вест. Боксовото семейство постоянно ще помни Дуайт като един от най-големите гении на Австралия, чийто жанр на кръга въплътяваше метода му на живот отвън него. Почивай в мир, Каубой, ще ни липсваш постоянно ", показа неговият сътрудник Джейк Елис.

Това е следващ съдбовен случай в бокса в последните месеци, като през септември по време на мач в Албания умря българският боксьор Борис Станчов. В следствие стана ясно, че Станчов се е състезавал под подправена идентичност, употребявайки данните на своя братовчед Исус Величков.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР