Австралийският актьор Хю Джакман и съпругата му Дебора Лий Фърнес

...
Австралийският актьор Хю Джакман и съпругата му Дебора Лий Фърнес
Коментари Харесай

Хю Джакман и съпругата му Дебора Лий се разделиха

Австралийският артист Хю Джакман и брачната половинка му Дебора Лий Фърнес оповестиха, че са се разделили след 27-годишен брак, предадоха международните организации, представени от Българска телеграфна агенция.

" Решихме да се разделим, с цел да продължим персоналното си развиване ", изясняват двамата в взаимно изказване до списание " Пийпъл ". Те прибавят, че са имали   " щастието да изживеят съвсем три десетилетия дружно като брачен партньор и брачна половинка в един прелестен и любящ брак ". 

" Започваме тази нова глава с признателност, обич и добрина ", пишат те. 

Двамата артисти се срещат през 1995 година на снимачната площадка на сериала " Корели " и се женят година по-късно. По това време Дебора-Лий Фърнес към този момент си е основала име  - най-много с ролята си на отмъстителна мотористка в " Срам ", до момента в който Хю Джакман е към момента млад артист, преди малко приключил театрално учебно заведение. Едва през 2000 година той става знаменит с ролята си на мутанта Върколак в първата част на сагата " Х-Мен ", като по едно и също време прави кариера и на сцената на Бродуей.

Сега Хю Джакман е на 54 години, а Дебора-Лий Фърнес - на 67. Двойката има две деца: Оскар, на 23 години, и Ейва, на 18 години.

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР