Австралийски пилот на хеликоптер и двамата представители на местните власти

...
Австралийски пилот на хеликоптер и двамата представители на местните власти
Коментари Харесай

В Папуа Нова Гвинея отвлякоха австралийски пилот и представители на местните власти и ги пуснаха за броени часове

Австралийски водач на хеликоптер и двамата представители на локалните управляващи бяха отвлечени през днешния ден в Папуа Нова Гвинея и освободени броени часове по-късно след договаряния, съобщи Ройтерс, представена от Българска телеграфна агенция.

Вертолетът се приземи покрай връх Сиса в провинция Хела. Тримата индивида на борда бяха похитени от въоръжени мъже.

Заложниците бяха освободени невредими с помощта на дейностите на огромен брой чиновници по сигурността, които преговаряха с похитителите с посредничеството на локални водачи, съобщи полицията, без да даде повече детайлности.   

Дейвид Манинг, полицейски комисар на Папуа Нова Гвинея, сподели, че причинителите са били следени и е имало подготвеност за потребление на мощ при положение на опозиция при арест.

" На страната ни ѝ омръзна от тези вътрешни терористи, които подриват сигурността и сигурността на нашите общности и ние няма да допуснем те да се разхождат свободно ", акцентира Манинг.

Преди една година в същата провинция в Папуа Нова Гвинея бяха отвлечени австралийски археолог и двама локални откриватели. Те бяха освободени повече от седмица по-късно, откакто на похитителите бе заплатен откуп.  


Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР