Австралийски милионер възнамерява да плати каквото трябва, за да се

...
Австралийски милионер възнамерява да плати каквото трябва, за да се
Коментари Харесай

Милионер си търси човек, който да обикаля с него света и да го снима за Instagram

Австралийски милионер има намерение да заплати каквото би трябвало, с цел да се снабди с идеалната фотография за Instagram, към която толкоз доста хора се стремят.

Матю Лепре - 27-годишният създател на Ecom Warrior Academy, разгласи тази седмица, че желае да наеме персонален фотограф, който да пътува с него по света и да прави фотоси за неговия профил в Instagram, написа profit.bg

В поста, който беше споделен точно в профила на Лепре в Instagram, милионерът споделя, че за позицията не се изисква никакъв опит и че той ще поеме всички разноски и ще обезпечи уместно образование и съоръжение.

Лепре даже предлага на своя предстоящ фотограф опцията да вземе със себе си и другар, до момента в който обикалят света.

В изявление за Daily Mail живеещият в Сидни предприемач разкрива, че е подготвен да заплаща 55 000 $ на година на определения претендент, като работата ще включва отговорности, които преди този момент е изпълнявал неговия най-хубав другар Мич.

“Само през последната година съумях да разрасна бизнеса си, до момента в който пътувах до ОАЕ, Индонезия, Съединени американски щати, Нова Зеландия, Италия, Франция, Испания, Швейцария и Тайланд, а до момента разчитах на най-хубавия ми другар да участва и да прави фотоси с телефона си,” споделя Лепре.

“Бизнесът ми се разрасна доста и в този момент нуждая се моят другар Мич да се занимава с него и да работи в други сфери,” продължава той. “Затова в този момент насочвам оферта към целия свят за някой, който да заеме неговото място.”

Лепре, за който се счита, че печели по 120 000 $ месечно от своите магазини за електронна търговия, споделя, че неговият персонален фотограф би трябвало да има годен паспорт, гъвкава стратегия, която му разрешава да се качи на самолета с него в последната минута и да знае какво е належащо за идеалната фотография за Instagram.

“Само преди няколко седмици бях поканен за изявление от водеща телевизия в Милано, тъй че трябваше да зарежа всичко, да се кача на самолета и да бъда на другия завършек на света три дни по-късно,” изяснява Лепре.

“Избраният претендент би трябвало да бъде еластичен и да може да се причислява към мен и моята откачена стратегия, която може да ме води на всички места и когато и да е,” прибавя той.

Това не е единствената позиция, за която Лепре има потребност от чиновник. По-рано през годината предприемачът разгласи, че си търси персонален помощник. Той съобщи, че позицията е на цялостен работен ден с начална годишна заплата от 52 000 $ и опция за напредък, съгласно Daily Mail.
Лепре, в последна сметка, наема някогашната студентка по мода Тиана Де Асис през септември. Малко по-късно Де Асис описа пред News.com.au, че с Лепре се схващат добре, тъй като са на идентична възраст и имат сходни характери.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР