Австралийската тенис звезда Ник Кирьос призна, че е нападнал бившата

...
Австралийската тенис звезда Ник Кирьос призна, че е нападнал бившата
Коментари Харесай

Обвиненията се оказаха верни: Кирьос призна, че е посягал на бившата си, но го оправдаха

Австралийската тенис звезда Ник Кирьос призна, че е нападнал някогашната си другарка Киара Писари, само че избегна приемането на присъда. Кирьос е страдал от тежка меланхолия, мисли за самоубийство и бодърствуване, съобщи психолог пред съда в петък, когато австралийската тенис звезда се призна за отговорен пред Магистратския съд на Австралийската столична територия, че е бутнал Пасари на земята преди две години.

Случаят е от 10 януари 2021 година Двамата се карали на улицата в Канбера, когато той я блъснал и тя паднала на тротоара. Тенисистът си тръгвал от жилището ѝ в предградието Кингстън към 22 ч. Той се бил извикал кола на Uber, само че Киара застанала на пътя му и водачът не можел да потегли при отворена врата. В последна сметка Кирьос избутал раменете на Пасари обратно с отворени длани, вследствие на което тя паднала на тротоара и си одраскала коляното, съгласно контрактуваните обстоятелства, прочетени пред съда.

Пасари е подписала полицейска декларация, в която твърди, че нападението е осъществено 11 месеца по-късно, откакто връзката им била завършена, а магистратът Джейн Кембъл не записва присъда против австралиеца, тъй като закононарушението е в долната граница на сериозността за нормално нахлуване и не е съзнателно. Кембъл го разказа като акт на " нелепост " и " отчаяние ".

" Разпореждам се с вас по същия метод, по който бих се разпоредила с всеки човек в този съд. Вие сте млад мъж, който по случайност удря доста добре тенис топката " - означи Кембъл.

Кирьос, който използваше патерици след неотдавнашна интервенция на лявото коляно, не беседва с репортерите, когато напускаше съда, само че направи изказване посредством мениджърската си компания.

" Уважавам днешното решение и съм признателен на съда, че отхвърли обвиняванията без присъда. Не бях в положително положение, когато това се случи, и реагирах на сложната обстановка по метод, за който надълбоко скърбя. Знам, че това не беше обикновено и откровено скърбя за болката, която предизвиках. Животът може да е в действителност тежък, само че открих, че приемането на помощ и работата върху себе си ми помогнаха да се усещам още веднъж обикновено и да бъда по-добър " - съобщи самият Ник.

Психологът на Кирьос, Сам Боренщайн заявява документално, че Кирьос е страдал от дълги депресивни епизоди в предишното и е употребявал алкохол и опиати, с цел да се оправи. Психичното му здраве е довело до импулсивно и неразумно държание.

Кирьос пък можеше да разчита на поддръжката на новата жена до себе си, а точно Костийн Хатци, която беше неразделно до него на правосъдната пейка и е попълнила в своята характерност, че в никакъв случай не е имала терзания от принуждение, откогато е по отношение на финалиста от Уимбълдън.

Nick Kyrgios pleads guilty to assaulting ex-girlfriend
— AFP News Agency (@AFP)

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР