Австралийската поп звезда Кайли Миноуг работи над следващите си два

...
Австралийската поп звезда Кайли Миноуг работи над следващите си два
Коментари Харесай

Кайли Миноуг работи върху денс албум

Австралийската поп звезда Кайли Миноуг работи над идващите си два плана, единият от които ще бъде " напълно танцувален " албум, заяви Мюзик нюз. 

55-годишната поп легенда претърпя възобновление на кариерата си през 2023 година с летния шлагер " Padam Padam ". Сега източници от обкръжението й разкриват, че изпълнителката няма никакво желание да забавя темпото и към този момент работи над идващите си два плана. 

Единият от тях ще бъде модифицирана версия на 16-ия й студиен албум " Tension ", който стана нейният седми, оглавил класациите след излизането си в края на предходната година.

Според източник, представен от английския в. " Сън ", модифицираната версия на " Tension ", която ще включва до пет нови песни, се чака да излезе на музикалния до края на годината.

На този стадий още е рано да се каже в каква посока ще поеме 17-ият студиен албум на Кайли Миноуг, само че се знае, че той ще бъде " напълно танцувален ". 

В последно време Миноуг, която стартира кариерата си на поп изпълнителка в края на 90-те години на предишния век, изследва разнообразни жанрове. Австралийката се изявява сполучливо в Съединени американски щати, където изнася поредност от концерти в Лас Вегас. 

Кайли Миноуг, която беше оповестена за Глобална икона на премиите БРИТ, а единствено няколко седмици преди този момент сграбчи " Грами " за най-хубав поп денс запис, споделя, че би трябвало да се възползва от всяка предоставила й се опция, в противоположен случай " няма вяра ".

" Спомням си, че споделих на някого от моя лейбъл: " Нещата се случват в този момент. Няма за по кое време да дремем ". В момента съм извънредно въодушевена. Намирам се на стадий от живота си, когато съзнавам, че той не е безконечен. Ако не яхнеш вълната, когато тя се появи, няма никаква вяра ", показа Миноуг за сп. " Билборд ", предава Българска телеграфна агенция.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР