Австралийската полиция предложи награда от 1 милион долара в петък

...
Австралийската полиция предложи награда от 1 милион долара в петък
Коментари Харесай

Награда от 1 милион долара, предложена от австралийската полиция за разрешаване на 45-годишен неуреден случай на убита майка

Австралийската полиция предложи премия от 1 милион $ в петък за помощ при разрешаването на неуредения случай на майка, убита преди 45 години. Мери Ан Фейгън, стопанка с пет дребни деца, е открита намушкана до гибел през 1978 година в дома си в Армадейл, заяви полицията във Виктория.

Детективите споделиха в изказване, че " имат вяра, че е допустимо към момента да има хора в общността, които знаят какво се е случило с Мери Ан и кой е виновен. "

Сутринта на На 17 февруари Фейгън закара децата си, тогава на 15, 13, 12, 6 и 17 месеца, на учебно заведение в фамилното комби. Тя се прибрала у дома към 9:15 сутринта и била забелязана към час по-късно в предния двор на парцела от очевидец, който минал с кола около къщата, се споделя в изказване на полицията.

премия от 1 милион $ за информация за 12-годишния Джеймс Патрик Тейлър, прочут като Джими, който изчезна на 29 август 1974 година, откакто отиде пешком от вкъщи на фамилията си в Дарби до локален магазин на към половин миля надалеч.


Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР