Австралийската музикална икона Франк Айфийлд, който през 60-те години на

...
Австралийската музикална икона Франк Айфийлд, който през 60-те години на
Коментари Харесай

Отиде си Франк Айфийлд: Един от създателите на „Бийтълс“

Австралийската музикална икона Франк Айфийлд, който през 60-те години на предишния век има 4 английски шлагера, умря на 86-годишна възраст.

Кънтри артистът, който завладя Обединеното кралство като стихия през 60-те години на предишния век, си е отишъл в съня си в събота, 18 май, удостовери някогашният му музикален шеф  - Боб Хоу, пред BBC.

В своята кариера, траяла седем десетилетия, той записва 25 албума и през 2009 година е почетен с орден на Ордена на Австралия.

 Майка държи 2-годишното си дете в клетка на ужасите 3 мин. Майка държи 2-годишното си дете в клетка на ужасите  Иранският президент е умрял при злополуката с хеликоптер 4 мин. Иранският президент е умрял при злополуката с хеликоптер  Ще спре ли да вали: Какво е времето в понеделник? 1 мин. Ще спре ли да вали: Какво е времето в понеделник?  Инцидент с хеликоптера на иранския президент Ебрахим Раиси 3 мин. Инцидент с хеликоптера на иранския президент Ебрахим Раиси  „ Касапинът от Техеран “: Кой е Ебрахим Раиси? 2 мин. „ Касапинът от Техеран “: Кой е Ебрахим Раиси?  Алек след „ Ергенът “: Мнението на майка ми не ми е натежало. Излязох самичък с чиста съвест 5 мин. Алек след „ Ергенът “: Мнението на майка ми не ми е натежало. Излязох самичък с чиста съвест  Майка държи 2-годишното си дете в клетка на ужасите 3 мин. Майка държи 2-годишното си дете в клетка на ужасите  Иранският президент е умрял при злополуката с хеликоптер 4 мин. Иранският президент е умрял при злополуката с хеликоптер  Ще спре ли да вали: Какво е времето в понеделник? 1 мин. Ще спре ли да вали: Какво е времето в понеделник?  Инцидент с хеликоптера на иранския президент Ебрахим Раиси 3 мин. Инцидент с хеликоптера на иранския президент Ебрахим Раиси  „ Касапинът от Техеран “: Кой е Ебрахим Раиси? 2 мин. „ Касапинът от Техеран “: Кой е Ебрахим Раиси?  Алек след „ Ергенът “: Мнението на майка ми не ми е натежало. Излязох самичък с чиста съвест 5 мин. Алек след „ Ергенът “: Мнението на майка ми не ми е натежало. Излязох самичък с чиста съвест

Той  използва йодлер пеенето в музиката си, също по този начин оказва помощ на „ Бийтълс “ да пробият, като негови подгряващи реализатори.

На 13-годишна възраст Франк получава китара като подарък, научава се да свири и стартира да написа песни.

Снимка: Getty Images

Проправя си път към върха и единствено за 6 години издава 44 плочи и е най-хубавият реализатор в Австралия, Нова Зеландия и Тасмания.

Now and Then е оповестена за последната ария на групата

След като се реалокира в Обединеното кралство, той среща почитателите си с „ Бийтълс “, които откриват концерти за него. През 1965 година той свири и пред починалата кралица - на Royal Variety Show.

Снимка: Getty Images

Година по-късно е диагностициран с пневмония и незабавно е опериран, с цел да му бъде отстранена част от белия дроб. По време на интервенцията са повредени гласните му струни, което стопира музикалната му кариера за години.

Желанието на Ленън изтъквам " да се освободи " е главната причина за раздялата, споделя китаристът на именитата група

През 2005 година написа своята автобиография.  Той оставя след себе си брачната половинка си Карол Ууд и две деца.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР