Австралийска студентка, която се представя като Саманта, твърди че финансира

...
Австралийска студентка, която се представя като Саманта, твърди че финансира
Коментари Харесай

Саманта е "спонсорка" - трима мъже се грижат за луксозния й живот

Австралийска студентка, която се показва като Саманта, твърди че финансира луксозния си живот само като работи " спонсорка ", а точно като спи три пъти месечно с шефа на софтуерна компания.

За себе си споделя, че е доста полова персона, а нормално след вечеря със " спонсора " завършвали в дома й. Затова и той плащал наема й (около 300 австралийски $ седмично), а се сдобила също по този начин с нов автомобил, преносим компютър и какво ли не. Всичко това, несъмнено, платено от " спонсора ", споделя тя за news.com.au.

Както доста сходни екскорти, тя си търси и други спонсори на интернет страницата Seeking Arrangement. В момента има още двама " спонсори ", с единия е към този момент три години, а с другия от пет месеца.

Тя се пробва да бъде практична и не желае дарове като скъпи маркови чанти и обувки. Неотдавна взела брошура и един от спонсорите й незабавно й купил автомобил.

Дружбата със " спонсорите " включва вечеря, диалози за персоналния живот и почтени визити в квартирата от мъжете, които заплащат.

Единственото предписание, на което Саманта държи е мъжете, с които излиза да не са женени.

Всяка година към 125 000 девойки единствено от Австралия се включват на страниците за търсене на " спонсори " за да си заплащат студентските заеми и разноските.

" Спонсорките " в Австралия получават към 2 800 $ месечно, което е двойно повече от това, което биха вземали на половин работен ден.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР