Австралийска фенка на Тейлър Суифт призна, че е била раздвоена

...
Австралийска фенка на Тейлър Суифт призна, че е била раздвоена
Коментари Харесай

Фен на Тейлър Суифт се разкъсва между посещението на шоуто в Сидни или жизненоважна бъбречна трансплантация

Австралийска фенка на Тейлър Суифт призна, че е била раздвоена сред визитата на шоуто на поп звездата в Сидни или жизненоважна бъбречна трансплантация.

Хитмейкърът на Shake It Off изнася поредност от разпродадени концерти на стадион Accor в Сидни и един предан почитател призна, че съвсем е отменила бъбречната си трансплантация, с цел да участва на концерта вместо това. 35-годишната Тамара Грей се канеше да се качи на полет за Куинсланд, до момента в който отиваше към концерта на Тейлър, само че получи телефонно позвъняване единствено 10 минути преди да се качи на самолета.

Тя сподели пред Australia’s 9 News, че е била в регистъра за трансплантация на бъбрек и не е очаквала да получи телефонно позвъняване, което да я предизвести за евентуален донор, до момента в който чака на летището. Тя изясни, че полетът й за Сидни се забави и до момента в който беше с приятелите си в салона за заминаващи, тя получи позвъняване от своя доктор, който я осведоми, че имат бъбрек, който я чака в болничното заведение. Въпреки това, тя призна, че за малко...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР