Австралийката Гуинет Монтенегро в момента е на 39 години. 12

...
Австралийката Гуинет Монтенегро в момента е на 39 години. 12
Коментари Харесай

След 10 000 мъже опитна жрица на любовта разкри колко трудна е професията й

Австралийката Гуинет Монтенегро сега е на 39 години. 12 от тях е работила като жрица. В книгата, която написа неотдавна, тя разкрива за какви удивителни неща са подготвени да платят хората, оповестява The Sun, съобщи " Блиц ".

``
реклама

Монтенегро отбелязва, че най-важното нещо е желанията на клиента бъдат изпълнявани. Много мъже я търсели, тъй като се чувствали ненужни във връзките си. Гуинет споделя още, че доста девойки в сектора пробват да преборят конкуренцията, предлагайки необикновени услуги.



Тя приканва някогашните си колежки да не вършат сходни неща, тъй като това може да докара до неприятни последици. „ Клиентите са елементарни хора, които просто желаят да се повеселят и те желаят да знаят, че вие също се забавлявате ”, споделя Гуинет. Тя споделя още, че не е належащо девойките, които упражняват тази антична специалност, да усилват размера на гърдите си, тъй като мъжете държали на естествената хубост. „ Много мъже интензивно търсят девойки за конвой, които не са най-големите хубавици, тъй като много постоянно мъжете се стесняват, когато са с огромни хубавици ”, споделя някогашната продажница.



Монтенегро прибавя, че един от най-големите легенди е, че мъжете желаят единствено млади дами. Съдейки от своя опит, тя декларира, че една дама може да се радва на триумф във всяка възраст. Тя е виждала секс труженички на 30, 40, 50 и 60 години. И тези дами, твърди Монтенегро, си изкарвали много положителни пари.



Гуинет даже споделя за една труженичка, която се пробвала на това занятие на 83-годишна възраст и работила като продажница цели 4 години, прибирайки по 250 паунда на час от всеки клиент. „ Не е наложително да сте най-красивата жена. Ако изглеждате добре и сте уверени в себе си, енергични, вие сте експерт ”, споделя още Гуинет.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР