Австралийката Аманда Гъф, която има псевдоним Саманта, отдавна е напуснала

...
Австралийката Аманда Гъф, която има псевдоним Саманта, отдавна е напуснала
Коментари Харесай

Жена от ескорта с голям опит разкри какъв секс искат мъжете и кога са наистина задоволени

Австралийката Аманда Гъф, която има псевдоним Саманта, от дълго време е напуснала ескорта. Сега, когато всичко това е в предишното, тя се е решила да разкрие главната загадка: по какъв начин на мъжа да бъде подарен най-хубавия секс.

Сега Аманда Гъф е на 43 години. В ескорта тя е поработила много време, а първоначално се насочила към тази активност от досада. Там тя в действителност нямала време да се отегчи, тъй като всички мъже идвали с разнообразни истории, фамилни драми... Но през това време Аманда придобила опит и в този момент може да задоволи желанията на мъжа освен полово.



Както тя споделя пред " Дейли Стар ", мъжете се обръщат към услугите на елитни проститутки, не постоянно поради секс, а постоянно и заради това да получат " душевна непосредственост ".



" Те се нуждаят от въведения, те също са чувствителни и освен сексът и женското тяло ги възбужда, само че и ласките. Ако вие го умеете това, тогава положителният секс при вас е сигурен ", споделя Аманда.



Аманда споделя и за друга загадка: в случай че мъжът вижда, че дамата получава същинско наслаждение, то това го възбужда още повече. Освен това, Аманда поучава по-добре да бъде проучено тялото на колегата, с цел да се знае тъкмо къде да се акцентира.



Аманда Гъф е щастлива в брака и има две деца. След като напуща ескорта, тя основава лична компания, която предлага ескортни услуги, както и организира образования, на които тя преподава по какъв начин да бъде увеличена привлекателността.

Превод и редакция: БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР