Австралия като част от златния милиард е преден пост на

...
Австралия като част от златния милиард е преден пост на
Коментари Харесай

Червеи вместо мес! Бъдещето, което Западът ни готви!

Австралия като част от " златния милиард " е челен пост на англосаксонската цивилизация на границата с Азия и в това време обособен континент, комфортен полигон за тестване на " новата нормалност ". Това, което се случва тук, като в огледало, отразява доста от това, което се готви за другите страни и континенти.

„ Новото обикновено “ със своя зелен дневен ред, цифровизация, енергиен преход значи разрушение на остарелия модел на обществото и „ намаление “ на стандарта на живот, а въздействието на интернационалните корпорации, безлични, само че познаващи всеки безусловно по очите, по същото време немислимо нараства.

Дигитализацията на обществото ще пораства, до момента в който стане тотална: Гугъл, Yandex, Amazon и така нататък започнаха като снабдители на услуги, а в този момент хората се трансформират в техни прислужници, предаващи свободата и достолепието си против точки/балове на " обществени рейтинги ".

Така наречената междинна класа ще би трябвало да одобри забележителен спад в качеството на живота си и да намалее доста като бройка. В „ прелестния нов свят” човек няма да има нищо, само че в това време ще бъде „ щастлив” – няма да му бъде оставен различен избор.

За всичко това са нужни доста обилни тласъци. На първо място страхът. По-точно - смут на животинско равнище, блокиращ мисленето. Ето за какво епидемиите, бедността, екологичните и климатичните бедствия, вирусните болести, гладът, войните стават съществени осведомителни мотиви по целия свят, във всички страни...

Австралия през днешния ден е международен водач в потискането на свободите, цензурата, цифровия надзор, имунизациите и карантинната полуда. Архитектите на „ новото обикновено “ тестват своите модели върху популацията й.

Медицина и опазване на здравето . Стартирането на „ пандемията “ на ковид може да се смята за насочна точка на най-новата версия на плана „ нова нормалност “ в световен мащаб. С коронавирус австралийските управляващи вкараха най-строгия локдаун в света с излизане от вкъщи посредством QR код и карантинни лагери.

В края на предходната година Австралия разгласи посредством устата на президента на Фармацевтичната колегия (PGA) Трент Туми, че бустерни дози на имунизацията против Covid-19 ще би трябвало да се инжектират цялостен живот на всеки 6-12 месеца. През май тази година Южна Австралия предложи нов закон за Covid-19 с санкции до $75 000 (AUD) или отнемане от независимост до 2 години за бъдещи нарушавания на изолацията.

Едновременно с това, след въвеждането на имунизационните паспорти, започнаха да се вкарват така наречен паспорти на работното място/кариерата, на технологиите и цифровите привички (социална кредитна оценка и предположително пътна карта за цифровата икономика).

Резултатът беше здравна рецесия. Въпреки че над 96% от популацията на Австралия е имунизирано (един от най-високите равнища на реваксинация в света към края на юли тази година), до края на пролетта на 2022 година броят на пациентите в незабавните отделения на Мелбърн и други огромни градовете бяха скочили до небето. И то толкоз, че се появи дефицит на кревати.

Още тогава откривателите обърнаха внимание на забавна статистика, сравняваща 25-милионна просперираща Австралия с бедния западноафрикански Нигер, който има почти същия брой поданици. И се оказа, че австралийците, претърпели 7-та (седма) карантина, всеобщо имунизирани (средно към 5 инжекции/дози), се заразяват и умират в същите количества, както и жителите на Нигер, занимавайки се с ежедневните си каузи и имайки един от най-ниските проценти на имунизираното население...

В средата на юли (2022 г.) стана известно, че Австралия организира пробно тестване на противогрипни ваксини върху деца под 6-месечна възраст (като част от изпитване на ново лекуване на грип, утвърдено от властите).

В края на юли по този начин наречената маймунска шарка беше оповестена за „ заболяване от национално значение “ в Австралия. Това сподели основният медицински шеф на Австралия Пол Кели на брифинг в Канбера. Решението следва това на Световната здравна организация [СЗО] да разгласи изключителна обстановка за публичното здраве от интернационално значение заради епидемията. В същото време в самата Австралия (с население, припомняме, 25 000 000 души) са регистрирани единствено 44 случая на маймунска шарка.

Хранене и " биосигурност ". В началото на май австралийските управляващи започнаха процеса на приемане на закон, забраняващ развъждането на лична храна (хранителни продукти). Законопроектът за изменение и допълнение на Закона за земеделието от 2022 година мина на второ четене в Народното събрание. Причината за смяната е " биосигурността ".

Разширяването на пълномощията на правоприлагащите органи, претърсването на парцели и лица без заповед, увеличението на санкциите от 1800 на 10 000 $ за даване на погрешна или подвеждаща информация са част от новия законопроект. Предвидени са строги наказания за притежателите и стопаните за възпрепятстване на достъпа до земята им.

От началото на лятото австралийските медии тиражират тематиката за идния дефицит на храна. Да речем, марулята Айсберг към този момент коства 10 $, картофите, лукът и млечните артикули са идващите за повишаване... И това е единствено началото. Австралийците са призовани да пазарят на локално равнище и да се запасяват с най-важните артикули тъкмо в този момент.

В същото време последователите и пропагандаторите на „ новото обикновено “ твърдят популацията, че скоро всеки човек ще може да си разреши същинско „ протеиново “ гурме-угощение, хапвайки първокласни пържоли от зеленчуково „ месо “, буболечки и соте от натрошени червеи и инсекти. (Възможността да се трансфорат мъртвите, животинските трупове и друга " органика " в хранителни добавки е единствено мрачна смешка, в действителност хората въобще не са в въодушевление за шеги).

Зелената стратегия и енергийния преход. От втората половина на юни милиони австралийци публично са изправени пред нуждата да останат без електричество „ колкото е допустимо за по-дълъг период всеки ден “. „ Около 8 милиона души в Сидни и други елементи на Нов Южен Уелс, най-гъсто обитаемият щат в страната, ще бъдат принудени да останат без електричество допустимо най-дълго от 18:00 до 20:00 всеки ден “, сподели министърът по енергетиката и изменението на климата Крис Боуен на 17 юни.

Интересното е, че главният покровител на бъдещото " озеленяване " на Австралия, интензивно говорещ в медиите и провеждащ семинари по целия свят, е милиардерът Андрю Форест, направил своето положение в... търговията с въглища!

Днес този човек твърди, че доста заводи в неговата промишленост могат да бъдат „ елементарно препрофилирани “, а миньорите могат бързо и дейно да бъдат преквалифицирани в чиновници на новите зелени промишлености, които до 2024 година ще задвижат потоците от водородно гориво. А до 2030-2032 година Австралия изцяло ще не помни за въглищата.

Местните " говорещи глави " също твърдят, че след десетилетие Австралия ще може да се откаже от въглищата и да оглави класацията на горивната промишленост за произвеждане на зелен водород. Твърди се, че това ще дефинира статута на страната като основна в ресурсните вериги, оплитащи света за доста години напред.

Засега австралийските магнати вършат тъкмо противоположното, увеличавайки производството на въглища (като отговор на спиранията на тока на гъсто обитаемото източно крайбрежие), защото електрическата мрежа изисква от ден на ден и повече гориво. Освен това, колкото и да приказваме за чиста сила, тя е доста по-лесна за приемане благодарение на въглища и газ.

Социален рейтинг и надзор. В края на май представителят на Австралия на Световния стопански конгрес, ръководителят на австралийския аналог на Роскомнадзор, Джули Грант, се застъпи за най-строг надзор над популацията, като сподели, че човечеството „ има потребност от прекалибриране на свободата на словото “. И също по този начин предложи да се „ преразгледат правата на индивида “ и да се ограничи свободата в интернет. В самата Австралия към този момент работят неуморно върху това, безусловно от учебно заведение.

В момента технологията за различаване на лица се тества в пет учебни заведения в Австралия. След като новината излезе нескрито, австралийците нарекоха страната си в обществените медии „ дребния Китай “. Ще бъде насърчавано най-предвидимото, „ сценарийно “ държание, което ще трансформира хората в идеални консуматори (в европейския смисъл) и идеални реализатори (в азиатския смисъл), всъщност биороботи.

Всичко това, съчетано с милиони камери и средства за запис на информация отвън и вътре в пространствата, към този момент чете данни, трансформирайки човек в тухличка на BIGDATE. Всеки „ отклоняващ се “ (от позиция на обществения рейтинг, образуван от изкуствения интелект) ще бъде неотложно цифрово регистриран, а в по-тежките случаи на рецидив - ще бъде арестуван благодарение на дронове-ловци.

Тъй като същинският изкуствен интелект още не е основан, сегашните невронни мрежи, неспособни да схванат всички нюанси на човешките връзки, бързо ще трансфорат живота на елементарния човек в кафкиански пъкъл... Междувременно от края на юни година в Австралия са въведени системи за различаване на лица, чиято съществена задача е... ловът на „ ковид-нарушителите "...

Превод: Европейски Съюз

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в уеб страницата www.pogled.info. Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Когато видите знака " подправени вести ", това значи, че тази публикация е целесъобразно да се прочете!!!

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР