Австралия има готовност да доставя втечнен природен газ на европейските

...
Австралия има готовност да доставя втечнен природен газ на европейските
Коментари Харесай

Австралия готова да помогне на Европа с газа

Австралия има подготвеност да доставя полутечен природен газ на европейските страни, ако изпитват дефицит на съветско гориво, оповестява в. " Гардиън ".

Федералният министър на естествените и водните запаси Кийт Пит увери, че страната му е подготвена да окаже помощ в отговор на всяко искане за доставка на синьо гориво, което постъпи от европейските страни при " дефицит на газ от Русия ".

Австралийските експортьори на полутечен газ са водещи международни компании и надеждни снабдители, които имат опция да доставят сила по целия свят, акцентира той и добави, че Австралия може да задоволи възходящото търсене в международен мащаб и да бъде благонадежден снабдител на полутечен газ.

Изявлението на Пит идва след известието, че Съединените щати разискват със съдружниците и сътрудниците си опцията за доставки на спомагателни размери газ за Европа при изостряне на обстановката в Украйна.

В договарянията в търсене на различни доставки на газ за европейските консуматори са взели участие и представители на австралийски компании за рандеман и преправка на газ, а също и редица министри от федералното държавно управление на страната.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР