Австралия е готова да разгледа възможността за нови санкции срещу

...
Австралия е готова да разгледа възможността за нови санкции срещу
Коментари Харесай

Австралия може да обмисли нови санкции срещу Русия заради отравянето на Скрипал

Австралия е подготвена да прегледа опцията за нови наказания против Русия по отношение на отравянето на някогашния полковник от съветското разузнаване Сергей Скрипал и щерка му Юлия в Солсбъри, Англия. Това разгласи външният министър на страната Джули Бишъп пред публицисти, представена от малките екрани Ай Ти Ви и Ей Би Си.

Бишъп разяснява случая в миг, когато се чака Англия да вземе ограничения против Русия поради случая, откакто 24-часов ултиматум за пояснение, което Лондон очакваше от Москва, изтече тази нощ. Какви са вероятните дейности на " Даунинг стрийт " четете тук.

" Ние поддържаме апела (на Лондон) за изключително съвещание на Съвета за сигурност на Организация на обединените нации " по отношение на отравянето на Скрипал и щерка му в Солсбъри, уточни още Бишъп, представена и от Българска телеграфна агенция. Тя добави, че сходна мярка може да се прегледа едвам когато следствието завърши.

Бишъп сподели, че е говорила с английския си сътрудник Борис Джонсън и поддържа изцяло следствието. " Що се отнася до въпроса със глобите, Австралия към този момент е въвела наказания против Русия по отношение на нарушаването на суверенитета на Украйна, с анексията на Крим, " сподели тя.

" Разбира се, връзката сред Австралия и Русия е напрегната поради заради свалянето на самолета на Малайзиските авиолинии, полет MH17... ще разгледаме всеки различен сполучлив отговор, когато следствието завърши или в случай че Съветът за сигурност на Организация на обединените нации фактически се задейства. "
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР