Австралиецът Тоби Прайс (КТМ) поведе при мотоциклетистите в рали “Дакар,

...
Австралиецът Тоби Прайс (КТМ) поведе при мотоциклетистите в рали “Дакар,
Коментари Харесай

Тоби Прайс поведе в рали “Дакар”

Австралиецът Тоби Прайс (КТМ) поведе при мотоциклетистите в рали “Дакар ”, откакто приключи трети в днешния 12-и стадий на надпреварата в Саудитска Арабия. Етапът беше извоюван от чилиецът Хосе Игнасио Корнехо (Хонда), който изпревари с 49 секунди Дениъл Сандърс (ГасГас), а Прайс остана на 1,58 минути от спечелилия през днешния ден.

Два стадия преди края на ралито Прайс има едвам 28 секунди задатък пред Скайлър Хауис (Хускварна), а трети е аржентинецът Кевин Бенавидес, който е съотборник на Прайс в заводския отбор на КТМ. Бенавидес е на 2,40 минути от лидера.

Преследвачите на Прайс обаче отвън Топ 3 също не са надалеч - Пабло Кинтанила (Хонда) е 4-и и е на 14,54 минути, а Топ 6 допълват Адриен ван Беверен (Хонда, на 16,14 минути) и Лучано Бенавидес (Хускварна, на 20 минути). Само на 3 секунди от Лучано е Дениъл Сандърс, а днешният победител Корнехо е 8-и в общото класиране.

До края на рали “Дакар ” остават още два стадия - на следващия ден и в неделя, като общата им дължина е 290 спортни километра.
 Льоб излезе втори в “Дакар ” след пета поредна етапна победа Льоб излезе втори в “Дакар ” след пета поредна етапна победа
Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР