Австралиецът Роан Денис заяви, че се е оттеглил неохотно от

...
Австралиецът Роан Денис заяви, че се е оттеглил неохотно от
Коментари Харесай

Мистерия обгръща шокиращото оттегляне на Роан Денис от Тур дьо Франс

Австралиецът Роан Денис съобщи, че се е отдръпнал " насилствено " от колоездачната Обиколка на Франция, само че не даде никакви съответни пояснения за какво е излязъл от колоната повече от час преди финала на вчерашния 12-и стадий.

“Аз съм доста отчаян да напусна надпреварата тъкмо в този момент”, съобщи колоездачът на тима Бахрейн Мерида в изказване, разпратено до медиите.

" Очевидно огромната цел за мен и за тима беше петъчното самостоятелно тичане по часовник, само че сега чувството ми е, че в този момент е най-правилният миг да се оттегля”, написа още в известието без да се влиза допълнително детайлности.

NEW PODCAST: Rohan Dennis walks away from @LeTour in bizarre circumstances, MItchelton-Scott do it again for the boss, Caleb Ewan crashes and much more in our Stage 12 dissection here. https://t.co/kZGGRS830a
to @LexusBlackburn @bikeexchangeau & Let’s Go Motorhomes. pic.twitter.com/KVWL87my0S
— The deTour (@DeTourPod) 19 юли 2019 година Денис е международен първенец в бягането по часовник, един от любимците за днешния стадий от 27.2 километра. 80 кирометра преди финала през вчерашния ден обаче той изиска да излезе от колоната. По време на самото съревнование тимът не съумя да го открие повече от час, преди да бъде видян с велосипеда паркиран против рейса на тима покрай финалната линия.

Според френска телевизия, която излъчва надпреварата, Денис е бил видян да влиза в спор с представител на тима в кола за сигурност преди да слезе от колелото.

Спортният шеф - словенецът Горазд Странгель, съобщи с гузно изражение на лицето, че не знае нищо по въпроса, а също по този начин няма информация каква е физическата форма на състезателя.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР