Австралиецът Роан Денис, който е двукратен световен шампион в колоезденето

...
Австралиецът Роан Денис, който е двукратен световен шампион в колоезденето
Коментари Харесай

Бившият австралийски шампион в колоезденето Роан Денис бе обвинен в смъртта на съпругата си

Австралиецът Роан Денис, който е повторен международен първенец в колоезденето по часовник през 2018-a и 2019-a година, бе задържан в Аделаида по обвиняване за непредумишленото ликвидиране на брачната половинка си Малиса Хоскинс, съобщи Агенция Франс Прес.

32-годишната Малиса Хоскинс, която е австралийска колоездачка, профилирана в бягането по часовник и преследването на писта, е умряла в болничното заведение поради " съществени контузии ", посочи полицията, като заяви още, че " водачът е прочут на дамата ", без да прецизира името му.

Според австралийските медии Мелиса Хоскинс е била блъсната от кола, която е била карана от 33-годишния Денис.

Задържаният Роан Денис е бил освободен под гаранция, само че ще се яви на дело през месец март. Денис е бил два пъти международен първенец и отборно (2014 и 2015), като има и бронзов орден на Олимпийските игри в Токио 2020. Австралиецът има и сребърен орден от преследването на писта от Игрите в Лондон 2012.

Международната асоциация на дамите колоездачни разгласи, че е " шокирана " от случая с Малиса Хоскинс: " Ние мислим за всички, които я обичаха, като стартираме с децата й, и които са имали късмет да карат с нея по време на късия й живот ", написаха от асоциацията в обществените мрежи.

Хоскинс постави завършек на кариерата си през 2017-а и се омъжи за Денис година по-късно, като фамилията има две деца. Тя беше част от тима на Австралия, който завоюва международната купа на писта във Франция през 2015-а година и също така е взела участие на Летните олимпийски игри в Лондон 2012 и Рио де Жанейро 2016.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР