Австралиецът от Крайстчърч се е взел за европеец и заявява,

...
Австралиецът от Крайстчърч се е взел за европеец и заявява,
Коментари Харесай

Проф. Чуков разкри подробности за стрелеца от Крайстчърч


Австралиецът от Крайстчърч се е взел за европеец и декларира, че е желал да брани Европейски Съюз. В манифестът му обаче се декларира, че е максимален последовател на ръководството в Китайската национална република. Това съобщи интернационалният анализатор и арабист проф. Владимир Чуков в утринния блок на Българска национална телевизия.

"Брентън Тарант е извънредно нарцистичен вид, само че не е бил хомофоб. В манифеста му се загатва за педофилски мрежи по света, които са част от персоналните му претекстове за стрелбата. Явно някой негов непосредствен е бил жертва на тези мрежи ", разкри той.

"Нито една страна, през която Тарант е минал последните години не направи конференция. Само България ", добави арабистът.

"В манифеста на стрелеца от Крайстчърч не се загатва директно страната България, ние минаваме в текстовете посредством Турция ", сподели още проф. Чуков.

"Профилът на стрелеца от Нова Зеландия е на нацист, въпреки че той се дефинира като фашист ", разяснява арабистът.

"Стрелецът от Крайстчърч е делил света на два типа хора - на белите и на мюсюлманите ", разкри интернационалният анализатор.

"Брентън Тарант е поискал да лежи в пандиза за 27 години, тъй като и Нелсън Мандела е излежал такава присъда ", приключи проф. Владимир Чуков.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР