Австралиецът Ник Кирьос, за когото стана ясно, че ще пропусне

...
Австралиецът Ник Кирьос, за когото стана ясно, че ще пропусне
Коментари Харесай

Агентът на Ник Кирьос обясни причината той да пропусне Ролан Гарос

Австралиецът Ник Кирьос, за който стана ясно, че ще пропусне „ Ролан Гарос “, няма да играе на шампионата от Големия шлем във Франция поради травмата на крайници, получена по време кражбата на автомобила му, а не поради проблем с коляното, изясни сътрудникът на тенисиста.

Майката на финалиста от „ Уимбълдън “ е била застрашена с револвер наоколо до къщата му, а автомобилът Тесла бе откраднат по-рано този месец в Австралия.
 Ник Кирьос не спи от терзание за майка си Ник Кирьос не спи от терзание за майка си
Агентът на Ник Кирьос Даниел Хорсфал съобщи, че тенисистът е потърпевш в резултат на всичко случило се към кражбата.

„ По време на случая на 1 май, те са претърпели въоръжен грабеж в къщата. С всичко протичащото се Ник е раздрал левия си крайник в профил. Не знаем по какъв начин “, разяснява Хортфал пред организация „ Ройтерс “.

„ Това го върна към две и половина седмици обратно що се отнася до програмата му да се върна на корта. Той не можеше да се върне на корта, тъй като всякога, когато обуе обувка и се движи, раната се отваря “, добави той.
 Ник Кирьос оказа помощ на полицията да залови крадеца на Ник Кирьос оказа помощ на полицията да залови крадеца на " Тесла " -та му
Заподозрян бе задържан в Канбера скоро след обира, а Кирьос оказа помощ на полицията за определяне местоположението на автомобила.

По думите на Даниел Хорсфал тенисистът не помни по какъв начин се е получила контузията, само че допуска, че се е наранил до момента в който е бързал из къщата си откакто научил за случая от майка си.

„ Доколкото знам, коляното му в действителност е във фантастично положение, а интервенцията е предходна добре. Физически също се усеща добре “, добави сътрудникът на Кирьос.

Австралиецът не е приказвал обществено за случая, с изключение на с къса обява в обществените мрежи.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР