Австралиецът Ник Кирьос се противопостави на Доминик Тийм за защитата

...
Австралиецът Ник Кирьос се противопостави на Доминик Тийм за защитата
Коментари Харесай

Кирьос отново намери повод да критикува колегите си

Австралиецът Ник Кирьос се опълчи на Доминик Тийм за отбраната на тенисистите, които участваха на шампионата " Адриа тур " и след това се заразиха с COVID-19. Кириос неведнъж подлага на критика уредниците и играчите в конкуренцията, където Новак Джокович, Григор Димитров, Борна Чорич и Виктор Троицки дадоха позитивни проби за ковид.

Тийм, който също взе участие в благотворителното събитие, само че не се болести с вируса, съобщи пред австрийските медии, че Кирьос е " направил доста неточности " и не би трябвало да подлага на критика другите. Коментарът провокира острата реакция на Кирьос в обществените медии.

What are you talking about @ThiemDomi? Mistakes like smashing rackets? Swearing? Tanking a few matches here or there? Which everyone does? None of you have the intellectual level to even understand where I’m coming from. I’m trying to hold them accountable.
— Nicholas Kyrgios (@NickKyrgios) July 7, 2020

" За какво приказваш, Тийм? Грешки като да си счупиш ракетата? Псувни? Проваляне на няколко мача тук и там? Кое от всички? Никой от вас няма интелектуалното равнище да разбере за какво ви подлагам на критика ", написа Кирьос в Туитър.

Австралиецът добави, че играчи, които купонясват, до момента в който пандемията бушува, потвърждават, че я считат за " смешка ".

" Хората губят животи, близки и другари, а по-късно Тийм приказва за " неточност ", разяснява Кирьос.

Миналата седмица той подлага на критика и Александър Зверев, откакто в интернет се появи видео на германеца, в което той танцува в препълнен клуб, макар че даде обещание да се самоизолира след присъединяване си на " Адриа Тур ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР