Австралиецът Ник Кирьос преодоля спазми и болки в гърба, които

...
Австралиецът Ник Кирьос преодоля спазми и болки в гърба, които
Коментари Харесай

Ник Кирьос триумфира във Вашингтон

Австралиецът Ник Кирьос преодоля конвулсии и болки в гърба, които го изтезаваха при започване на мача и труимфира на шампионата по тенис Citi Open във Вашингтон против руснака Даниил Медведев със 7:6 (6), 7:6 (4). За Кирьос това е шеста купа в шампионат от АТР, а Медведев има 4.

Въпреки физическите проблеми, Кирьос направи 18 аса и в нито един миг от мача не беше изправен пред точка за пробив. Силната му игра от началната линия беше безусловно потресаваща в тайбрека на първия сет, когато изоставаше с 1:4, само че съумя да се върне и да обърне хода на срещата. Веднага след края на първия сет той изиска и медицински таймаут поради болките в гърба.

Във втория сет Кирьос имаше проблеми със сервиса на Медведев, който завоюва 80 % от точките при първото си подаване. Но австралиецът съумя някак да се измъкне за 6:6 във втората част и още веднъж да изпрати мача в тайбрек. Преди да завоюва мача и да осъществя победната точка, той имаше две сходни благоприятни условия, само че не ги осъществя. Шоуто приключи с консултация сред него и фен от трибуните, който му даде препоръки по какъв начин и къде да извърши началния удар.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР