Австралиецът Ник Кириос призна, че се е изплюл по посока ...

Австралиецът Ник Кириос призна, че се е изплюл по посока

Ник Кириос отново обвини публиката в липса на уважение

Австралиецът Ник Кириос призна, че се е изплюл по посока на почитател, който го е обиждал по време на мача му с британеца Пол Джъб от първия кръг на Уимбълдън, извоюван от Кириос в пет сета.

40-ият в света австралиец разкри, че е бил обиждан от няколко фенове по време на целия дуел, без да ги е предизвикал преди този момент.

" Да, изплюх се към един от почитателите, които ме обиждаха, не бих го направил към някой, който ме поддържа. Понасям хейт и негативизъм от доста време, тъй че не мисля, че му дължа нещо. Той беше пристигнал на мача, не с цел да поддържа някого, а единствено с цел да наскърбява. Окей, само че когато ти отговоря, би трябвало да го приемеш ", сподели Ник Кириос на конференцията след дуела.

Във втория кръг на шампионата Ник Кириос ще срещне 26-ия подложен в схемата Филип Крайнович от Сърбия.

" Обичам този шампионат, това няма нищо общо с Уимбълдън. Става въпрос за едно цяло потомство на обществените мрежи, което си мисли, че има правото да разяснява всичко с негативизъм, а след това това се придвижва в действителния живот. Аз не мога да направя нищо, тъй като ще ме санкционират, само че те могат да кажат каквото си желаят. Днес нямаше расизъм, само че имаше доста прояви не пренебрежение. Вече стартирам да си мисля, че това е обикновено, а то не е ", добави той.

Източник: bnt.bg


КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР


PromoMall.bg