Австралиецът Джок Полфрийман пусна интересно видео от нощта, след която

...
Австралиецът Джок Полфрийман пусна интересно видео от нощта, след която
Коментари Харесай

Джок Полфрийман показа видео от нощта на убийството и отсече: Нападнатият бях аз, сега лъжат, че не плащам обезщетение

Австралиецът Джок Полфрийман пусна забавно видео от нощта, след която животът му се промени. Той бе наказан за ликвидиране на Андрей Монов , излежа присъдата и към този момент е на независимост. Макар към този момент да е отвън границите на България, Полфрийман не стопира да търси правдивост и твърди, че е почтен, тъй като е бил атакуван и просто се е защитавал. Доказателствата за това нещо са доста. Едно от тях е въпросния клип от камера, снимала моменти преди съдбовния случай. Освен това Джок изнесе скандални данни, че не са му разрешавали да работи в пандиза, с цел да понижи присъдата си, а аргументите са били " връзки ". През годините той е бил подлаган на безчовечен изтезания и гаври.

Вижте целия му роман:

Мит: не е платил компенсацията на семейство Монови.

Нападнаха ме Монов и бандата неонацистки футболни хулигани 1 месец след 21-ия ми рожден ден през декември 2007 година Българският съд постанови, че би трябвало да платя на семейство Монови 400 000 лв. обезщетение. Не познавам нито един 20-годишен, който да има 400 000 лв..

Това е проблем освен за моя случай, само че и за множеството случаи, когато съдиите присъждат с лека ръка високи суми на обезщетение, макар че знаят, че те в никакъв случай не могат да бъдат изплатени, даже в случай че лицето е живяло няколко живота.

По време на 12-годишния ми престой в пандиза, аз изплатих към 5 години заплата на семейство Монови, което беше и е безусловно всичко, което имах/имам. Не единствено това, само че хората, свързани със фамилиите на хулиганите, използваха връзките си, с цел да ми попречат да работя в пандиза от 2008 до 2015 година В продължение на 8 години не ми беше разрешено да работя в пандиза, задачата беше да не ми разрешат да понижа присъдата си с работа, да не мога да получавам заплата и да нямам достъп до действия, които да ми запълват времето.

Освен първичните 400 000 лв., има и рента от към 40 000 лв. годишно, което значи, че в този момент дългът е доста над 1 милион лв..

След пандиза бях арестуван нелегално в България от по незаконната джука „ заповед ” на тогавашния основен прокурор, чиято процедура беше продължена от. През това време бях нелегално арестуван в, не ми беше даден имиграционен статус и заради това не можех да бъда нает на работа.

От държанието на съдилищата, фамилиите на хулиганите, основния прокурор, Министерство на вътрешните работи и управлението на пандиза излиза наяве, че те НЕ желаят да заплащам компенсацията, а биха предпочели дългът ми да остане вечно, с цел да го употребяват като опрощение за недоволството им, че аз съм „ неприятен човек “ и като опрощение непрестанно да включват по случая ми ( ), даже когато по закон той няма право да се намесва в осъществяването на присъда в пандиза.

Фактът, че семейство Монови получи от мен еквивалента на 5-годишна заплата, беше една от аргументите, представени за предварителното ми освобождение. Ако семейство Монови в действителност се опълчва на освобождението ми от пандиза, те би трябвало да върнат парите, които са получили.

Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР