Австралиецът Анге Постекоглу е новият мениджър на Тотнъм. Новината бе

...
Австралиецът Анге Постекоглу е новият мениджър на Тотнъм. Новината бе
Коментари Харесай

Анге Постекоглу е новият мениджър на Тотнъм

Австралиецът Анге Постекоглу е новият управител на Тотнъм. Новината бе доказана публично от " шпорите ". Постекоглу заменя на поста Райън Мейсън, който довърши сезона на лондончани след поредните уволнения на Антонио Конте и Кристиан Стелини.


Постекоглу реализира доста мощни резултати със Селтик в последните два сезона, а в този момент ще има тежката задача да върне Тотнъм измежду водещите тимове в Англия, откакто през този сезон " шпорите " приключиха на осмо място и няма да вземат участие в евротурнирите през идната акция. 57-годишният Постекоглу ще е първият австралиец, който ще води тим от Висшата лига.

" Анге ще ни донесе положителна конфигурация и бърз, атакуващ футбол. Той е потвърдил, че може да развива играчите и схваща значимостта на връзката сред академията и първия тим ", разяснява президентът на Тотнъм Даниел Леви. Луис Енрике, Роберто Де Дзерби и Марко Силва бяха другите претенденти за нов непрекъснат управител на Тотнъм.

В същото време Селтик към този момент стартира процеса по търсене на нов треньор, като Брендан Роджърс и Джеси Марш са посочени за възможни нови наставници. Роджърс води „ детелините “ в продължение на два сезона и половина сред 2016 и февруари 2019, като напусна отбора в средата на акцията в шотландската Висша лига, с цел да поеме Лестър. Роджърс е без работа, откакто бе уволнен от „ лисиците “ по-рано този сезон, до момента в който Марш също търси ново предизвикателство след раздялата си с Лийдс. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР