Австралиец става криптозоолог, когато вижда Йоуи в гората … В Австралия

...
Австралиец става криптозоолог, когато вижда Йоуи в гората …
В Австралия
Коментари Харесай

Австралиец става криптозоолог, когато вижда Йоуи в гората




Австралиец става криптозоолог, когато вижда Йоуи в гората … В Австралия има аналог на Йети (Yeti), прочут като Йоуи (Yowie). Именно с подобен Йоуи, един път се сблъсква непретенциозен складов управител (Zona666.com). През 2005 година, 46-годишният Дан, в този момент прочут като Йоуи Дан, отива на кучешко съревнование в предградията на Сидни (Sydney), с кучето си Сали, от породата Грейхаунд. В надпреварата взели участие хрътки и Дан желал да тренира Сали да бяга. Хиподрумът е покрай гориста околност. Когато Дан и Сали пристигнали там, кучето внезапно почнало да се държи неспокойно, след което се загледало в дърветата и почнало мощно да лае. Дан решил, че Сали е видяла заек, само че внезапно откъм дърветата се чул мощен и ужасяващ плач. Нищо сходно на звуците, на което и да е локално животно.



Дан споделя: “Никога до момента не се е държала по този начин. Тя лаеше и козината й беше настръхнала, всеки косъм. Сякаш беше наелектризирана. И единствено три секунди по-късно, чух мощен отблъскващ плач! ” Според мъжът, този тон би могъл да издава някое огромно създание, с солиден гръден панер, способно да вдишва и издишва огромно количество О2 едновременно. Ревът пристигнал от страната на дърветата, които били единствено на 5 метра от Дан и кучето му. Заради ранната заран, дърветата към момента били отчасти в мъгла, само че Дан ясно видял по какъв начин едно дърво почнало да се накланя встрани. Дан споделя: “И тогава чух по какъв начин корените му се разпукват. “Нещо ” извади това дърво от земята. Това беше огромно дърво, чийто дънер беше с диаметър на баскетболен панер и имаше доста мощни корени. Но, “нещото ” го раздруса толкоз мощно, че дървото се люлееше съвсем на метър наляво и надясно. “



Според Дан, от момента на люлеенето до изкореняването на дървото, минали не повече от 10 секунди. След това, мистериозното създание почнало да навлиза по-надълбоко в гората. Известно време, Дан чувал шума от стъпките му и пукането на храстите, като че ли там минавало “нещо ” доста огромно и тежко. Дан продължава описа си: “Стъпките му звучаха по този начин, като че ли някой удря с голям чук по земята. Какво създание може да бъде толкоз мощно, че да събори такова дърво и да го хвърли като парцалена кукла? ” Дан незабавно си припомнил локалните истории за мистериозни горски жители, сходни на колоси, известни като Йоуи. Четете още: На какво се основават легендите за огнедишащите дракони? Дан споделя: “Разбрах, че са същински. ” След това, Дан и кучето му се затичали към група хора с кучета, събрани до хиподрума, и когато той спрял, някой му споделил, че наподобява като че ли е видял фантом. В същото време, никой от тях не бил чул и не бил видял нещо извънредно. Озадачен, Дан въпреки всичко направил подготовка със Сали, а по-късно едвам се прибрал. Започнал да търси в интернет всичко, което може да се откри за Йоуи. Той разкрил, че тези същества са високи от 180 см до 2,5 метра, че наподобяват на огромни двукраки маймуни, и че локалните ги назовават с ​​много други имена, с изключение на Йоуи. Освен това, науката отричала съществуването на тези създания.



Следа от Йоуи, в архива от наблюдения на Йоуи Дан Дан станал толкоз разпален по Йоуи, че става член на австралийското Дружество за изследване на Йоуи (Australia Yowie Research). След това, стартира да прекарва цялото си свободно време в търсене на доказателства за тяхното битие. Всеки уикенд, той върви на къмпинг в австралийските пустини, до местата, където преди този момент са били следени Йоуи, с цел да се опита да откри следите им, късчета вълна или други доказателства. Там е конфигурирал и камери. Дан разкрил големи странни следи от Йоуи и събрал разкази на очевидци, а през юни 2013 година, се срещнал за повторно с Йоуи. Този път бил различен тип Йоуи, по-малък. Тези същества не надвишават метър и половина височина, а локалните ги назовават ​​Джунджади (Junjadee). Дан споделя: “Бях там през нощта и внезапно чух странни звуци, сякаш беседва дете туземец. Но от кое място ще пристигна това дете там? ”



Според Дан изглеждало, че някой повтаря две думи на родния си език с детски глас. И тогава видял придвижване в храстите. Някой вървял там и тръгнал напряко към Дан. Той продължава: “То ме последва до горичка с дървета и там съумях да видя нещо в тъмното. Първо взех решение, че това е подутина на кората на дърво, а по-късно мигна и разбрах, че това е окото му. То имаше огромни черни очи, а козината му беше шоколадово кафява. Козината по главата му стърчеше от горната страна, а на брадичката – висеше надолу. “ Лицето на съществото, което Дан видял, било плоско, само че не приличало на маймуна. По обезкосмената кожа на лицето му се виждали бръчки и изпъкнали скули, а самата кожа била синкаво-сива.



Йоуи – рисунка на свидетел Доскоро, Дан не бил разказвал на никого за това наблюдаване, само че когато четял историите на други очевидци, той срещнал сходни описания в тях. Мъжът споделя: “Когато се натъкнах на Джунджади лице в лице, най-сетне разбрах, че тези неща са 100 % действителни. Въпреки това, към момента не може това да се изясни с просвета. ” Според Дан, Йоуи постоянно се вижда в покрайнините на Сидни, като първото сходно наблюдаване е през 1790 година. Други нормални местообитания на Йоуи са крайбрежието на Куинсланд, част от северния бряг на Нов Южен Уелс (New South Wales) и региона Мандура (Mandurah) в Западна Австралия. След 2017 година, Дан става по-малко деен в пътуванията си в търсене на Йоуи, заради обстоятелството, че е ангажиран с обработката на към този момент получената информация, само че когато отива там, той към този момент взима със себе си и брачната половинка си, и двамата си 18-годишни синове-близнаци, с вярата, че те също ще видят неуловимите криптиди. В началото на тази година, в уеб страницата HiddenTruth.site, публикувахме любопитна публикация с видео за мистериозно творение, което изкоренява дървета – вижте я ТУК. Гледайте видеото.
https://www.youtube.com/watch?v=5Lpoj_LxNak&feature=emb_title Според версията на криптозоолозите, Йети са снимани на видео, въпреки скептиците да настояват, че в гората тогава е работило особено съоръжение.
Източник: zona666.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР