Аврора е многослойна оригинална прическа, която е идеална за жени

...
Аврора е многослойна оригинална прическа, която е идеална за жени
Коментари Харесай

5 страхотни идеи за подстригване, идеални за жени на елегантна възраст

Аврора е многослойна истинска прическа, която е идеална за дами над 40 и 50 години. Тя е повсеместен и подобаващ за разнообразни типове, освежава изображението, може да се извършва на съвсем всякаква дължина, като се изключи ултра-късата.

1. За междинна коса

Това е оптималната дължина за класическия модел Аврора. Ако лицето ви е кръгло, тогава тази дължина ще ви пасне. Преходите на пластовете от удължената корона към общата дължина образно разтягат овала и са подобаващи за дами с наднормено тегло.

2. За дълга коса

Тази разновидност е по-малко гъвкава и ще изисква храброст и увереност. Ако задачата ви е да привлечете вниманието, създайте нещо автентично, пробвайте този модел на прическата.

3. За къса коса

Късите влакна са чудесни за сиянието, те наподобяват по-обемни, по-елегантни. Но има ограничаване – в случай че лицето ви не е прекомерно меко, има остри ъгли, по-добре е да изберете нещо друго.

4. С раздрани брети

Разкъсаният бретон идеално добавя сиянието, създавайки съвременен нехаен външен тип. Изображението ще се окаже изтънчено, видимо, лицето като цяло ще се освежи, минусите ще бъдат надеждно скрити. Разкъсаният бретон може да варира по дължина и да бъде изменен.

5. Дълги бретони

Дългият диагонален бретон е различен добър вид, който подхожда на по-старите визии. Модел от този вид може да се смята за повсеместен – той ще пасне на всеки вид овал. Женствена стилна прическа, която съвършено прикрива обвързваните с възрастта промени.

Подстригването Аврора е отлично решение за зрели дами, които желаят да наподобяват млади, да придадат размер на косата си и да основат моден изискан тип.

Източник: apetiten.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР