Аврил Лавин се изправи срещу гола до кръста протестираща жена

...
Аврил Лавин се изправи срещу гола до кръста протестираща жена
Коментари Харесай

Награда за Аврил Лавин и голия протест

Аврил Лавин се изправи против гола до кръста протестираща жена на сцената на канадските награди Juno тази седмица. По време на церемонията, до момента в който Лавин се кани да предложения реализатор за представянето му на сцената, зад нея се появява гола до кръста протестираща дама - с лице към Лавин и камерата, на гърба на протестиращата е изписано обръщение.

То гласи: " Спасете зеления пояс " и е знак на митинг против нов проект за жилищно развиване на държавното управление в Онтарио, който ще строи къщи върху предпазена земя.

Както оповестява CBC News, Лавин освен не се смущава от тази неочаквана демонстрация, а и много жестоко приканва дамата да се отдръпна с думите: " Махни се, кучко. "



Малко по-късно защитата спомага на голото момиче да слезе от сцената.

На церемонията по връчването на статуетките Juno за 2023 година The Weeknd стана вторият най-награждаван реализатор в историята на премиите, спечелвайки Албум на годината за Dawn FM, до момента в който Nickelback бяха въведени в Залата на славата на канадската музика на събитието.

Що се отнася до Аврил Лавин, неотдавна стана ясно, че тя и рап изпълнителят Tyga се срещат. И това въз основа на обстоятелството, че са били виждани дружно доста пъти и са били видяни да се целуват в Париж. Източник споделя пред списание People, че двойката " се опознава ". Новата ѝ връзка се появява на фона на неочакваната разлъка на Аврил с Mod Sun през февруари, която явно е била изненада и за самия него.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР