ъвременните деца от рождението си са заобиколени от технологии. От

...
ъвременните деца от рождението си са заобиколени от технологии. От
Коментари Харесай

Увери се на практика в ползите от електронното обучение с e-prosveta.bg

ъвременните деца от рождението си са заобиколени от технологии. От най-ранна възраст те употребяват телефони, таблети, компютри, но… най-вече за занимания. Когато се съчетаят потребните познания със занимателен интерактивен метод, компютърът или таблетът могат да се трансфорат в техен правилен другар в ученето. С помощта на новите технологии можете да ги улесните и да превърнете ученето в (още) по-приятно занятие. Ако към момента се колебаете дали цифровото образование ще допадне на вашите деца, в този момент е времето да се уверите персонално. Възползвайте се от безплатния тестов интервал, който А1 и „ Просвета “ дават за достъп до просветителната платформа е-prosveta.bg.
Тествай 15 дни гратис
В рамките на 15 дни можете да разгледате и изпробвате опциите на цифровото учебно заведение дружно с децата. Така ще можете да се уверите образно и на процедура какъв брой прелестно, занимателно, а и дейно е да се приготвят вкъщи с интерактивни учебници и пособия. В рамките на тестовия интервал не заплащате нищо. За да се възползвате от специфичното предложение, което е годно до края на ноември, можете да активирате една от вариантите за абонамент, предлагани на уеб страницата на А1.bg - месец за месец, едногодишен, или двугодишен абонамент. В рамките на половин месец можете в детайли да се запознаете с платформата, без да дължите такса. След гратисния интервал, в случай че продължите да употребявате услугата, влизат в действие изискванията на абонаментния проект, който сте избрали в началото.
Ученето може да е занимателно
С интерактивните извършения и логичен задания децата по елементарен и занимателен метод развиват мисленето си и усвояват образователния материал. В е-prosveta.bg децата могат да избират електронни учебници, основани особено съгласно възрастта им и съобразени с най-новите условия за образование в онлайн среда. Съдържанието е утвърдено от Министерството на образованието и науката, тъй че даже и в учебно заведение да употребяват учебници на други издателства, помагалата в е-просвета са изцяло съвместими с образователната им стратегия и подобаващи за домашната подготовка.

Дигиталните просветителни запаси „ приказват “ на езика на актуалните хлапета – интерактивно, с 3D визуализации и 360 градуса VR панорами. В е-просвета са включени и къси електронни уроци с най-важното, което децата би трябвало да знаят по избрани тематики. Те могат да гледат и видеоуроци, записани с едни от най-хубавите български учители. А за упражнение са планувани забавни клипове, къси документални филми, анимации и даже занимателни игри и кръстословици.

В електронното учебно заведение е-просвета няма потребност родителите да изпитват децата, те сами могат да ревизират знанията си благодарение на проби и интерактивни задания и да получат противоположна връзка. Упражненията и тестванията дават опция на учениците неведнъж да повторят дадена задача и в случай че се постанова да поправят отговора – до момента в който научат нужния материал.
Пъзели, кръстословици и песни гонят скуката
В онлайн портала може да намерите и доста запаси за чуждоезиковото образование на децата. Страхотен плюс е, че упражненията са озвучени от хора, за които езикът е роден. Благодарение на това децата могат да усвоят вярно наречие и интонация на съответния език. С помощта на пъзели, кръстословици, песни и анимирани извършения, те се учат да пишат и приказват.

В цифровото учебно заведение е-просвета и математиката не е скучна, тъй като геометричните фигури и формулите са анимирани и занимателни. Историята също „ оживява “, тъй като обичайните уроци са допълнени с възстановки на исторически борби и филми за велики персони.

Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР