Avorak AI получи положителни оценки от виден инвеститор и Биткойн

...
Avorak AI получи положителни оценки от виден инвеститор и Биткойн
Коментари Харесай

Според този Биткойн кит Avorak AI е изправен пред “най-малката съпротива срещу 100x” 

Avorak AI получи позитивни оценки от изтъкнат вложител и Биткойн търговец, чието мнение, че Avorak AI е изправена пред " най-малката опозиция за 100x растеж ", демонстрира мощна религия в растежа на платформата и евентуалните облаги за вложителите. 

Тези бичи настроения идват след невероятното ICO на Avorak и засиления фокус върху ролята на AI в комерсиалните и капиталовите тактики.

Какво е Биткойн?

Биткойн е децентрализирана цифрова валута, която не се управлява от държавни управления или финансови институции. Биткойн излезе на сцената през 2009 година и сложи началото на нова DeFi епоха, която отвори пътя за други цифрови активи, нормално наричани алткойни.  

Биткойн (BTC) се основава посредством рандеман, при който мощни компютри вземат решение комплицирани математически задания, с цел да валидират и записват транзакции в блокчейна. Транзакциите с Биткойн се валидират и записват в блокчейна в съвсем действително време.  

Тази бистрота и сигурност подсигуряват, че Биткойн е надеждна и жизнеспособна опция на обичайните фиатни валути. Без централен надзор Биткойн работи в мрежа от вида “ “, в която всеки, който има връзка с интернет, може да взе участие в транзакциите и дейностите по рандеман.

Общото предложение на Биткойн е лимитирано до 21 милиона монети. Този стеснен брой дава на Биткойн неповторимо стойностно предложение и способства за репутацията му на сигурен актив и средство за предпазване на стойност.

Той е високо ценена цифрова валута с пазарна капитализация, надхвърляща 44% от общия крипто пазар. Биткойн е изтъкнат и доста издирван клас активи в областта на цифровите активи и вложенията. Въпреки това токенът също е обект на волатилност и се пробва да “ ” като останалите.



Avorak AI

Тъй като доста вложители се обръщат към комплицирани логаритми и модели за машинно образование, с цел да завоюват преимущество пред съперниците си, Avorak показа изцяло пакетно решение. Avorak ще разполага с чатботове, търговски ботове, генератори на изображения, основатели на наличие и няколко други принадлежности, задвижвани от AI.

Търговските ботове на Avorak улесняват процеса на търговия с криптовалути както за начинаещите, по този начин и за опитните. Търговският бот непрекъснато разузнава пазарите и проучва исторически и сегашни данни, с цел да обезпечи точни сигнали за печеливша търговия. Търговският бот притегля вложители във всички блокчейн вериги поради безупречната си дарба за прогнозиране.

Avorak Create, и Avorak Write са принадлежности за генериране на изображения и текст, които се стремят към качествено, безгрешно и автентично наличие. Avorak Write употребява авансово написана езикова банка, с цел да редактира и поправя текста и да подсигурява, че крайният резултат е чист и неповтарящ се.

Как да намерите планове с капацитет за 100x?

Това са планове за цифрови активи, които имат капацитет за напредък от 100 пъти или повече. Въпреки че те съществуват, към момента няма формула, която да дефинира коя криптовалута ще реализира подобен напредък, само че доста тактики оказват помощ да се дефинират евентуалните такива планове.

Сигурен метод за попадане на 100x план е посредством задълбочено изследване, като се проучват белите книги на плана, пътната му карта, екипът, партньорството и общността, с цел да се оцени техният капацитет. Това най-вероятно ще бъде план, който към момента не е кондензиран на по-широкия пазар. Тези планове може да имат висок капацитет за напредък в бъдеще.  

Проект с евентуални партньорства и интеграции се преглежда от пазара като катализатор, който евентуално ще увеличи цената.

Проект като Avorak AI с новаторски технологии може да провокира срив в промишленостите или да реши проблеми в действителния свят. Тенденцията на пазара на изкуствен интелект се покачва и новите планове, популяризиращи криптовалутата с изкуствен интелект, са евентуални “ “.

Защо Avorak AI е план, който може да реализира 100-кратно нарастване?

Avorak AI организира сполучливо ICO, което стартира да чупи върхове още при представянето си. С първична стойност от $0.060 в първата фаза, AVRK набъбна с 325% до $0.255 в седмата фаза.

Ранните вложители се радваха на бонуси с най-високите стойности от 10% до сегашните 4%. Освен това ранните вложители имат право на достъп до бета-версията и предпочитано стейкване.  

В устрема си към 100-кратно нарастване Avorak AI подложи платформата си на два одита от CyberScope и SolidProof. The House Of Crypto описа в детайли по какъв начин планът на Avorak може да се окаже идващото план, имащ капацитет да осъществя 100-кратен растеж.

Заключение

Отговаряйки на въпроса по какъв начин се намират планове с капацитет за 100x, Avorak AI дава отговор на описанието и доста специалисти като Биткойн китът и анализаторите в YouTube са съгласни с това.

Повече за Avorak AI и нейното ICO тук:

Уебсайт: https://avorak.ai
Купете AVRK: https://invest.avorak.ai/register



СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР