АВОНДЕЙЛ, Аризона (AP) — Дени Хамлин ще стартира от първа

...
АВОНДЕЙЛ, Аризона (AP) — Дени Хамлин ще стартира от първа
Коментари Харесай

Дени Хамлин печели пол във Финикс, докато Toyota получава четири от първите шест места в квалификациите

АВОНДЕЙЛ, Аризона (AP) — Дени Хамлин ще започва от първа позиция за неделното събитие от серията NASCAR Cup на Phoenix Raceway, покривайки звезда квалификационна сесия за Joe Gibbs Racing и Toyota в събота.

Toyota сграбчи четири от първите шест места, откакто Хамлин пробяга обиколката си със 132,655 благи в час. Тай Гибс ще започва от външната страна на ред 1 – което го прави напълно JGR челен ред – до момента в който Ерик Джоунс ще стартира четвърти, а Тайлър Редик шести.

Това е 150-ият пол за Toyota в серията Купа. Сега Хамлин има 41 позиции в кариерата, в това число 36 с Toyota. 43-годишният завоюва първия си пол в кариерата във Финикс през 2005 година

Хамлин също имаше едно от най-бързите времена за обиколка в тренировките в петък, макар че скоростта му при по-дълго тичане беше малко по-бавна.

„ Утре не би трябвало да бъдем кола от пето до 10-то място, би трябвало да сме по-добри от това “, сподели Хамлин. „ Определено имаше коли по-добри от нас, само че дайте на екипа ми малко време да п...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР