Avon представи своя нов основен доклад Красотата, бъдещето и силата

...
Avon представи своя нов основен доклад Красотата, бъдещето и силата
Коментари Харесай

Avon представя нов облик за бъдещето на красотата

Avon показа своя нов главен отчет " Красотата, бъдещето и силата на страстите ". Този нов взор върху факторите, оформящи света на хубостта, беше показан на водещия интернационален конгрес по хубост INNOCOS във Флоренция, Италия, по време на речта на Лиза Гало, вицепрезидент " Глобално развиване на продуктите и процесите " в Avon.

Предизвикващата размисъл теза на отчета твърди, че паралелно с все по-разрастващия се цифров свят, възходящата взаимозависимост от новите технологии и личното развиване на Avon в онлайн предлагането му, бъдещето на хубостта ще стане очевидец на възходящото значение на силата на човешките страсти, и по-точно с акцент върху „ офлайн " връзките сред хората.

Създадена от група водещи експерти от разнообразни области на Avon, която включва членове на световнопризнатия екип за изследване и развиване, водачи в трендовете и специалисти за потребителските ползи, отчетът демонстрира неповторимата визия за бъдещето на хубостта на Avon. Специалния увод към документа е написан от новия Главен изпълнителен шеф на Avon - Ян Зайдерфелт.

Докладът е значима част от еволюцията на Avon към нов образ на компанията, който показва новото и съвременно схващане на нейните 6 милиона представители и лоялни консуматори, разпростиращи се в 70 страни по света.

Неговата съществена задача е да отговори на основни въпроси като това по какъв начин ще се развиват желанията на потребителите в бъдеще? Какво ще подхранва техните стремежи и потребности? И по какъв начин тези прозрения ще имат отражение върху научните проучвания и развиването на козметичната промишленост.

Документът обгръща пет водещи области:
1. Емоционалното пътешестване: Там където " Как наподобявам? " става " Как се усещам? "
2. Бъдещето е самотно място
3. Новото лице на " Персоналното извършване на покупки "
4. Всеки ще се трансформира в „ бюти инфлуенсър "
5. Красавицата и Възхода на общността

Главният изпълнителен шеф на Avon Ян Зайдерфелт твърди: " Личното отношение при метода на нашите представители с клиентите е това, което ни прави разнообразни. Както ще разберете от отчета, ние виждаме директната връзка сред марката и потребителите като основна за бъдещето на хубостта. "

Целият отчет можете да прочетете тук

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР