Авокадо. Космически кораб. Диско топка. Влак. Това не е игра

...
Авокадо. Космически кораб. Диско топка. Влак. Това не е игра
Коментари Харесай

Най-странно изхарчените 10 милиона долара на Airbnb

Авокадо. Космически транспортен съд. Диско топка. Влак. Това не е игра на асоциации, а нещо много по-странно: бъдещи къщи чартърен в Airbnb.

Airbnb сътвори фонда OMG! на стойности 10 милиона $. Идеята на компанията е да финансира 100 участници с по 100 хиляди $, с цел да могат да трансфорат своите шантави хрумвания в действителност.

До края на юли от Airbnb одобряваха оферти, които бяха оценени за тяхната автентичност, изпълнимост, резистентност и преживяването, което пространството ще даде на гостите. От компанията получиха десетки хиляди откачени планове. 
 Снимка 595506
Източник: airbnb.com/omgfund

За печелившите участници има единствено две условия. След довеждане докрай на своите планове, получателите на средства би трябвало да дават  новото пространство в Airbnb и не могат да показват парцела в конкурентни платформи за краткосрочно наемане за една година.

Един от новите планове, които Airbnb ще финансира да вземем за пример, е къща, издигната от остарели автомобилни гуми. Идеята е на фамилна двойка, която има огромен имот земя в Югозападен Мичиган и отдава парцел в Airbnb.

Дизайнът включва повторното потребление на десетки остарели автомобилни гуми, струпани измежду гората, която се намира в земята на двойката. Те ще бъдат използвани за изработката на ваканционна къща на две равнища, която да наподобява като две великански гумени автомобилни гуми.
 Снимка 595505
Източник: airbnb.com/omgfund

Двойката чака безвъзмездната помощ от 100 000 $ да покрие множеството от разноските и възнамерява да употребява още веднъж отсечените дървета в парцела си, с цел да направя мебели, прецизират от Forbes.

Според информация от Airbnb, типичният хазаин в Съединени американски щати е спечелил над 13 800 $ през 2021 година, което е нарастване с 85% по отношение на 2019 година Нощувките, резервирани в неповторими обекти, почтени за фонда, са се нараснали с над 49% за същия интервал.
 Снимка 595507
Източник: airbnb.com/omgfund

Много домакини в Airbnb са разкрили, че едно креативно превръщане - галактически транспортен съд, железопътен вагон, стъклен балон - може да им донесе доста приходи. Колкото по-налудничава е концепцията, колкото по-дълбок е задължението към тематиката, толкоз по-добре.
 Снимка 595508
Източник: airbnb.com/omgfund

Типичен образец за това е даваният под наем за 289 $ на вечер мини дом като галактически транспортен съд в Джошуа Трий, Калифорния.  Той е изцяло в атмосферата на НЛО, допълнен със стълба и изскачащ прозорец с мехурчета. " Напълно неповторим ", написа един от наемателите. " Мястото е отвън този свят ", посочва различен.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР