Авиокомпанията Wizz Air обяви нов маршрут от България. С ежедневни

...
Авиокомпанията Wizz Air обяви нов маршрут от България. С ежедневни
Коментари Харесай

Wizz Air пускат нова линия от София до Атина

Авиокомпанията Wizz Air разгласи нов маршрут от България. С ежедневни полети, започващи на 25 март 2018 година, най-новата линия на Wizz Air ще свърже София със столицата на Гърция, Атина. Местата по маршрута са към този момент в продажба и могат да бъдат резервирани на wizzair.com или посредством мобилното приложение WIZZ на цени от 9,99 EUR/19,99 лева.*, което включва безвъзмезден ръчен багаж с оптимални размери до 55x40x23 см.

След неотдавнашното прибавяне на маршрутите Ница, Лисабон и Малага към софийската си мрежа, Атина към този момент е четвъртата подред дестинация, с която Wizz Air ще свърже българската столица от март 2018 година посредством нискотарифни полети.

Атина е столицата и най-големият град на Гърция. Като люлка на западната цивилизация и европейска историческа столица, градът се гордее с богато културно завещание и в същото време е известна и атрактивна дестинация с съвременно лъчение, привличаща туристи целогодишно.

След анонсирането на най-новия си маршрут до Атина, Wizz Air към този момент предлага 42 дестинации от трите български летища.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР