Авиокомпанията “Раян ер” (Ryanair) обяви от днес, 1 юли 2021

...
Авиокомпанията “Раян ер” (Ryanair) обяви от днес, 1 юли 2021
Коментари Харесай

Раян ер пуска полети между София и Варна

Авиокомпанията “Раян ер” (Ryanair) разгласи от през днешния ден, 1 юли 2021 година нов вътрешен маршрут, свързващ София и Варна, който ще се извършва пет седмично от месец август, оповестиха от превозвача. Българските и интернационалните туристи към този момент могат да резервират полетите на най-ниските цени и с опция да се възползват от нулевата такса за смяна на пътешестване на Ryanair.

Цените стартират от единствено 19,99 евро за пътешестване до края на октомври 2021 година, които би трябвало да бъдат резервирани до среднощ на 3 юли на уеб страницата Ryanair.com. Директорът на комерсиалния отдел на “Раян ер” Джейсън Макгинес разгласи:

„ Програмите за имунизации не престават през идващите месеци и с пиковия летен сезон, имаме удоволствието да обявим нов вътрешен маршрут, свързващ София и Варна, който ще бъде пет пъти седмично от август като част от нашия график за удължено българско лято’21”.

Имайки поради, че рестриктивните мерки поради Коронавирус пандемията се трансформират непрекъснато, клиентите към този момент могат да резервират полети за отмора, знаейки, че в случай че би трябвало да отсрочат или трансформират датите си на пътешестване, могат да го създадат до два пъти без такса до края на декември 2021.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР